icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Project and Change Talents

"Ik ben van nature resultaatgericht en hou van de dynamiek van PMO"

pmo

Business Manager Jaqueline verwelkomt onze kersverse collega en PMO'er Moniek Maurits. Veel succes en werkplezier, Moniek!

Expertise

Project, programma en portfolio office

Project, programma en portfolio office

Over deze expertise

"Mijn naam is Moniek Maurits en ik ben 36 jaar. Na jarenlang in Amsterdam te hebben gewoond, ben ik sinds kort met mijn man en dochtertje naar Naarden verhuisd. Na mijn studie Bedrijfskunde heb ik meerdere PMO rollen vervuld bij DSM en ABN AMRO. Naast mijn werk ga ik graag weekendjes weg met mijn gezin, gezellig terrasjes pakken met vrienden en probeer ik af en toe nog sportief te doen met hardlopen, mountainbiken en tennis."

"Ik ben van nature heel resultaatgericht en hou echt van de dynamiek van de projectenomgeving. Ik ben in mijn element als spin in het web wat uitstekend past bij de rol van PMO'er. Ik vind het geweldig om bij te dragen aan steeds verschillende projecten en deze zo efficiënt mogelijk succesvol af te ronden."

"Naast mijn passie voor PMO ben ik ook zeer ondernemend. Mijn laatste functie was als manager bij mijn eigen bedrijf, een webshop in exclusieve taarten. Tijdens het opzetten van het bedrijf veel projecten uitgevoerd, wat veel energie gaf. Maar nu het bedrijf gewoon goed loopt, merkte ik toch dat ik de uitdaging miste van de dynamische projectenwereld. In eerste instantie dacht ik eraan als freelancer te beginnen, maar toen ik de midlance structuur bij Project & Change Talents zag was dit gelijk een perfecte match van de vrijheid van het ondernemende, maar toch met de zekerheid van een vast contract. Daarnaast sprak de bedrijfscultuur en het feit dat je toch ook onderdeel van een team bent me gelijk aan!"

"Mijn motto is een kleine variatie op de standaard 'work hard play hard', ik zou meer zeggen 'work hard, enjoy hard' :) Ik hou ervan om keihard te werken, het was voor mij in de afgelopen jaren niet vreemd om soms 7 dagen per week of tot 's avonds laat te moeten werken. Zeker vlak voor een deadline hou ik van de energie die het geeft om er even (met zijn allen) goed de schouders onder te zetten. Maar als de druk er dan van af is, of buiten werktijd om, vind ik het ook ontzettend belangrijk om te genieten van het leven. Zowel met het team, succes moet ook gevierd worden! Maar ook privé ben ik een echte bourgondiër en vind ik het heerlijk om er lekker op uit te gaan."

"De reden dat ik na mijn ondernemerschap weer deze volgende stap in mijn carrière zet is enerzijds omdat ik er ontzettend naar uitkijk om weer op projectbasis te gaan werken en gezamenlijke resultaten te behalen, maar anderzijds zeker ook om weer met veel mensen te gaan samenwerken. Dat heb ik ook wel echt gemist en geeft mij enorm veel energie."

Overzicht nieuws
Expertise

Project, programma en portfolio office

Project, programma en portfolio office

Over deze expertise

Benieuwd wat onze experts voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op!