icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Project and Change Talents

"Als PMO'er schakel je met de hele organisatie: aan afwisseling geen gebrek!"

Anita

Onze PMO'ers zijn van A tot Z betrokken bij een project. Ondernemende experts: proactieve meedenkers die van aanpakken houden.

Zo ook collega Anita Heijkamp. We stellen haar graag aan je voor.

Expertise

Project, programma en portfolio office

Project, programma en portfolio office

Over deze expertise

Waarom heb jij liefde voor jouw vak?
Wat mij aanspreekt in het PMO-vak is dat het een zeer grote variatie aan werkzaamheden in zich heeft. Deze zijn allemaal terug te leiden tot het structuur aanbrengen voor het (project- en programma-) management, om inzicht te verschaffen voor de besluitvorming en sturing.
Het is voor mij als PMO'er een uitdaging om daarbij steeds een werkwijze te vinden die past bij de organisatie en haar werkprocessen.

Op welke opdracht ben jij het meest trots?
Het meest trots ben ik tot nog toe op mijn opdracht bij Shell, waar ik als PMO'er voor Recruitment & Demand Planning teammanagers van de centrale internationale IT-afdeling heb ondersteund bij de inhuur en contractering van externe IT-medewerkers in Nederland, India, Engeland en de Verenigde Staten. Hier heb ik met name geleerd om een virtueel netwerk op te bouwen met mensen in verschillende tijdzones. Iedere keer was ik weer aangenaam verrast door de bereidheid van de betrokken Shell-medewerkers om alles op alles te zetten om de juiste kandidaat op tijd op de juiste stoel te krijgen binnen de geldende richtlijnen en dit ook vooral als een gezamenlijke inspanning op te vatten.

Wat zou je graag nog willen doen in jouw vak(gebied)?

Door corona zullen veel bedrijven zich moeten aanpassen aan een andere economische werkelijkheid. Dit zal hen vragen om te innoveren en ook om nieuwe strategische keuzes projectmatig op te pakken. Ik zou graag bij deze organisaties het PMO-vak op de kaart willen zetten. Als PMO’er met een voorkeur voor pionieren, kan ik juist in dit soort dynamische omgevingen toegevoegde waarde bieden door als spin in het web op passende wijze structuur aan te brengen.

Lijkt het je leuk om ook als expert aan de slag te gaan bij Project & Change Talents? Of ben je op zoek naar een bevlogen PMO'er? Neem contact op met Business Manager Jaqueline Esveldt, via 06-57945714

Overzicht nieuws
Expertise

Project, programma en portfolio office

Project, programma en portfolio office

Over deze expertise
PMO Partner
Anita Heijkamp /
PMO Expert

Benieuwd wat onze experts voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op!