icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Project and Change Talents
Nieuws 04/06/2024

“Dankzij mijn senioriteit en ervaring breng ik rust en vertrouwen”

Marjolein de Pater Project & Change Talents

Generalist, verantwoordelijkheid nemen en denken in mogelijkheden. Dat zijn de kenmerken die Marjolein de Pater het beste omschrijven. Met haar brede ervaring als projectmanager en projectondersteuner in onder meer de sectoren arbeidsbemiddeling, logistiek en onderwijs, weet ze hoe ze projecten kan laten slagen. Sinds mei versterkt Marjolein als Midlancer het team van Project & Change Talents, waar ze haar kennis en ervaring in gaat zetten om een maatschappelijke bijdrage te leveren.

Rechterhand in een project

Na haar studie Commerciële Economie en Communicatie begon Marjolein haar carrière in de arbeidsbemiddeling. Al snel kwamen haar talenten voor organiseren en regelen naar boven. “Ik nam vaak de verantwoordelijkheid en zorgde voor het plannen en organiseren. Daardoor groeide ik snel door naar de rol van Business Unit Manager.”

Toch geniet Marjolein er nog meer van om de rechterhand van iemand te zijn. “Ik vind het geweldig om anderen succesvol te maken. Ik hoef niet per se het gezicht van een project te zijn, maar ben graag de persoon achter de schermen die zorgt dat alles goed loopt en een belangrijke bijdrage levert aan het resultaat.”

Maatschappelijk bijdrage

Marjolein werkte jarenlang bij commerciële bedrijven, maar had altijd al de drive om een maatschappelijke bijdrage te leveren. Dit bracht haar naar Project & Change Talents. “Zij hebben een uitgebreid netwerk van contacten in de publieke sector, wat mij erg helpt. Ik werkte de laatste jaren weliswaar in het onderwijs, een semipublieke sector, maar zonder netwerk en specifieke ervaring kom je niet zomaar bij een overheidsinstantie terecht. Project & Change Talents ondersteunt me hier enorm in.”

Dankzij deze ondersteuning kan Marjolein straks kiezen uit twee interim-opdrachten. “Project & Change Talents helpt me mijn kwaliteiten goed naar voren te brengen. Ik ben niet alleen projectleider, maar kan ook projectmatig en cijfermatig ondersteunen, coördineren en advies geven. Mijn senioriteit en ervaring zijn hierbij een groot voordeel. Ik heb al zoveel cases meegemaakt dat ik rust en vertrouwen kan bieden. Ik zie mogelijkheden waar anderen beperkingen zien en neem verantwoordelijkheid, wat altijd goed heeft uitgepakt. Dat is mijn grootste kracht.”

Leren van collega-PMO’ers

Bij Project & Change Talents voelde Marjolein zich direct welkom. "Op mijn eerste werkdag kreeg ik een bos bloemen. Daarnaast geeft de Business Manager me elke dag updates over de status van de mogelijke interim-opdrachten. Het kenmerkt de betrokkenheid en dat vind ik ontzettend prettig.”

De Midlance-constructie van Project & Change Talents biedt Marjolein de kans om nieuwe kennis op te doen. “De afgelopen jaren heb ik vooral anderen gecoacht. Nu krijg ik voor het eerst zelf coaching terug. Dat vind ik het mooie van Midlancen: ik kan sparren met collega- experts met dezelfde kwaliteiten. Bovendien kan ik veel leren bij Project & Change Talents. Niet alleen in nieuwe sectoren, maar ook op het gebied van theorie en technieken. Daar ben ik blij mee en dat gun ik mezelf.”

Overzicht nieuws

Benieuwd wat onze experts voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op!