icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Project and Change Talents

"Als Business Analist kan je impact maken bij je opdrachtgever”

Project Change Talents

Fabian Oude Heuvel werkt sinds augustus 2022 als Business Analist via Project & Change Talents. ”Het leukste van het werken als Business Analist is dat je impact kan maken bij je opdrachtgever.”

Expertise

Business en proces analyse

Business en proces analyse

Over deze expertise

Fabian woont in Nijkerkerveen, samen met zijn vrouw. Hij haalde zijn Bachelor Informatiekunde aan de Universiteit van Utrecht, maar besloot daarna bij een bedrijf te gaan werken om daar het vak van expert te leren. “Ik kon daar als expert aan de slag. Ik vind het leuk om nieuwe omgevingen te ontdekken en daar kreeg ik de kans om direct in te stappen en te werken en te leren. Het was een mooie kans om het vak in te rollen.”, vertelt Fabian.

Business analist

Fabian werkt nu via Project & Change Talents als bedrijfsanalist bij Autoriteit Persoonsgegevens. Fabian: “Ik had al veel ervaring als Business Analist, vooral rondom de implementatie van nieuwe IT-systemen. Het leukste van het werken als Business Analist is dat je impact kan hebben bij je opdrachtgever. Je ziet vaak bij overheid of semioverheid dat alles wordt gestuurd met IT-systemen. Het is leuk om in deze omgeving met je expertise te zorgen dat een IT-systeem beter wordt ontwikkeld en beter landt in de organisatie. Wat mij goed maakt in wat ik doe? Mijn analytische vaardigheden. Als ik ergens bij een bedrijf binnenloop zie ik snel waar de knelpunten liggen, wat anders kan of wat anders is dan dat hun competitors doen.”

Via via gehoord van Project & Change Talents

De stap naar Project & Change Talents kwam via via. “Ik stond op het punt om voor mezelf te beginnen. Ik kende echter al wat mensen bij Project & Change Talents die daar erg enthousiast over waren. Daarom ben ik eens een middag gaan zitten met de Business Managers. Het Midlance pakket klonk erg aantrekkelijk. Ik heb de voordelen en nadelen op een rij gezet en bekeken wat voor mij het meest waard was. Want ja, als freelancer kun je misschien net iets meer verdienen, maar je loopt de gezelligheid mis en je bent er een heel stuk drukker mee.”

Eerste ervaring bij Project & Change Talents

De eerste ervaring bij Project & Change Talents is goed. “Ik ben tot nog toe positief verrast.”, zegt Fabian. “Ik dacht dat de omgang met collega’s niet zoveel zou voorstellen. Maar ik moet zeggen ik heel goed contact heb met de twee Business Managers. En er wordt meer georganiseerd dan ik dacht. We zijn al een weekend weggeweest met elkaar, we hebben een kerstetentje en gaan in het nieuwe jaar weer wat doen met zijn allen. Alles bij Project & Change Talents is goed geregeld, en ook nog gezellig. Wat wil je dan nog meer zou ik bijna zeggen.”

Overzicht nieuws
Expertise

Business en proces analyse

Business en proces analyse

Over deze expertise
Project Change Talents
Fabian Oude Heuvel /
Business & Proces Expert

Benieuwd wat onze experts voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op!