icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Project and Change Talents

Project & Change Talents in de parel van het zuiden

maastricht

Vrijdag 16 september reisde Project & Change Talents af naar het zuiden van ons land voor een heerlijke ’24 uurs’ in Maastricht. Vrijdagmiddag ontmoetten we elkaar in ons hotel om na het inchecken snel de vrijdagmiddagborrel af te trappen in een Rooftopbar. Na de borrel hebben we heerlijk gegeten én een aantal collega’s hebben de avond afgemaakt met een slaapmutsje aan ’t Vrijthof.

Expertise

Business en proces analyse

Business en proces analyse

Over deze expertise

Zaterdagochtend na het ontbijt stapten we fris en fruitig in de auto naar Valkenburg om daar, na een korte wandeling, bij de mergelgrotten aan te komen. Daar daalden wij af om diep onder de grond te fiets de mergelgrotten te verkennen – waarbij de helmen geen overbodige luxe waren.  Eenmaal weer bovengronds hebben we heerlijk geluncht en zijn we via de Rodelbaan weer naar Valkenburg gegaan. Daar scheen het zonnetje inmiddels en sloten we ons gezellige uitje af met een stuk Limburgse vlaai om vervolgens allemaal weer huiswaarts te keren: heerlijk om samen erop uit te zijn!

overzicht nieuws
Expertise

Business en proces analyse

Business en proces analyse

Over deze expertise

Benieuwd wat onze experts voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op!