icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij House of Talents
Nieuws 24/03/2020

Werken op afstand: Rob van Andarr op zijn thuiswerkplek

Andarr

Als ik collega Rob Zeinstra -zonder aankondiging- bel, neemt hij op met de woorden: “Kantoor Zaltbommel is gewoon open”. Wat blijkt? De Business Manager van Andarr heeft een heus kantoor aan huis. “Met extra beeldschermen en veel te veel kabels”, grinnikt hij. “We zijn deze weken met z’n drieën thuis: mijn vrouw is beneden, mijn dochter maakt huiswerk in haar kamer en ik zit in het kantoor.”

Een wandeling buiten zit er op dit moment helaas niet in voor Rob. “Sinds een heftige griep in januari blijf ik een rottig hoestje houden, dus het is verstandig om binnen te blijven. Of ik ga even naar het dakterras, dat kan natuurlijk wel.”

Werktechnisch loopt alles redelijk op rolletjes; je kunt niet in een glazen bol kijken, maar vooralsnog ziet het er goed uit.
Rob / Andarr

Het managementteam van Andarr heeft regelmatig contact via Microsoft Teams. “Elke ochtend hebben we een dagstart en op maandag een commercieel overleg. Het is erg handig dat je documenten kunt delen via Teams: zo hebben we een Corona-impact-sheet, waarin alle informatie staat omtrent vakanties, zieken en werktijden. We weten hierdoor precies waar we aan toe zijn.”

Ook met de groep experts is er geregeld contact: “We hebben hen allemaal gesproken en zij werken ook allemaal vanuit huis. Een projectteam van Andarr heeft voor een grote Nederlandse bank een leeuwenklus geklaard door 30.000 medewerkers te faciliteren om thuis te kunnen werken. Dit is natuurlijk dé expertise van onze Andarrianen. We kunnen alles laten draaien, zolang er een internetverbinding is. Dat wordt wel weer bewezen in deze bizarre periode.”

Het werken op kantoor mist Rob wel. “Vooral het sociale aspect: de grapjes en de interactie. Als je nu iemand belt, is het echt met een doel. Er staat een vrijdagmiddagborrel gepland over een paar dagen, met onze mensen. Daar heb ik zin in, dan zie je al die koppies op het scherm. Ik zal er een foto van maken!”

Overzicht nieuws

Wil je meer weten over House of Talents óf een van haar domeinen? Neem contact op!