icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij House of Talents
Nieuws 22/03/2020

Werken op afstand: hoe gaat dat bij een human netwerk?

thn

In mijn rol werk ik samen met de collega’s van de 21 bedrijven die House of Talents rijk is. Omdat ik het sociale aspect en mijn fijne kantoor mis, roep ik een nieuwe rubriek in het leven. Via Skype informeer ik hoe het met mijn collega’s én hun bedrijf gaat. Wat de impact van het virus op het werkveld is. En hoe zij -vanuit huis- korte lijntjes houden met hun team.

Omdat ik zelf de interviews ga afnemen, trap ik af met een introductie. Hierboven zie je mij in mijn ‘werkkamer’. De foto is gemaakt door mijn zoontje van zeven. Zijn zusje is -in de gang- over haar toeren dat zij deze levensbepalende taak niet heeft gekregen. Hoewel ze hun best doen en -over het algemeen- lief zijn en samen spelen is het voor hen ook omschakelen. Ze stuiteren door het huis en missen opa’s en oma’s, de juf en de vriendjes op school. Mijn man en ik draaien huiswerk-shifts en kibbelen over wie er ‘op uitje’ mag naar de supermarkt.

Eigenlijk gaat het thuiswerken nog best goed: mijn to do lijst slinkt en de nieuwe templates voor de midlance-interviews kunnen deze week gevuld worden. Maar ik mis -naast sporten, mijn familie, vriendinnen en uit eten gaan- het werken óp locatie. Collega’s, ik mis jullie!

Gelukkig kan ik -mede door deze nieuwe rubriek- met iedereen contact houden en ondertussen hopen dat het leven snel weer “normaal” zal zijn. Pas op jullie zelf, allemaal! 

Overzicht nieuws

Wil je meer weten over House of Talents óf een van haar domeinen? Neem contact op!