icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij House of Talents
Nieuws 29/04/2020

Werken op afstand: Desiree van VerzuimTalent op haar thuiswerkplek

Desiree

Welkom op de thuiswerkplek van Desiree van Houten: de eettafel in haar gezellige huis in Utrecht-Oost. Desiree startte op 1 april - mídden in de Corona-crisis- met haar nieuwe baan als Business Manager van VerzuimTalent. “Hoewel dat een bijzondere ervaring is, voel ik dat er rust is in ons team. Alle lopende opdrachten van de casemanagers lopen gelukkig door en ook voor mij is er genoeg werk te verzetten.”

Tijdens de verbouwing van de winkel, gaat de verkoop gewoon door
Desiree van Houten / VerzuimTalent

Hoe zien de thuiswerkdagen van Desiree eruit? “Als mijn wekker om acht uur afgaat, start ik binnen een uur mijn laptop op. Tijdens het lezen van mijn mail eet ik mijn ontbijt. Ook probeer ik tussen de bedrijven door mijn benen te strekken, omdat constant achter een scherm zitten gewoon niet goed voor je is. Een goede zithouding is belangrijk en een eettafel is wat dat betreft natuurlijk niet ideaal.”

“Ook tijdens het bellen wandel ik door mijn woonkamer. Ook nú (red: tijdens dit telefoongesprek) loop ik door mijn kamer en bij zonnig weer in mijn stadstuintje.  Tussen de middag wandel ik een half uur in het Wilhelminapark, dat is hier om de hoek. Ik heb het sowieso getroffen met mijn huis, met een stadstuintje pal op het zuiden. Als de zon schijnt, is dat heerlijk!”

Met haar team van verzuimspecialisten heeft Desiree naar eigen zeggen veel contact. “Nu we in een virtuele wereld leven, is de frequentie van het contact best hoog. Ik spreek hen geregeld, sommigen zelfs dagelijks. Onze gesprekken zijn een mix van inhoud en social talk, ik wil graag weten wat er allemaal speelt. Met hen meedenken en een luisterend oor bieden.”

Desiree vervolgt: “Een keer in de twee weken hebben we een team call, dan hebben we het over de algemene stand van zaken van VerzuimTalent en blikken we terug op zaken zoals een MTO. De inhoud wisselt: in ons volgende overleg vertelt een expert over hoe zij start bij een nieuwe opdrachtgever. Stel, je krijgt de verantwoordelijkheid over 50 dossiers: hoe pak je dit aan? Wat kan de opdrachtgever verwachten? We willen graag learnings met elkaar delen én van elkaar leren.”

Overzicht nieuws
verzuim
Desiree van Houten /
Business Manager

Wil je meer weten over House of Talents óf een van haar domeinen? Neem contact op!