icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij House of Talents
Nieuws 08/03/2022

Welkom, Office Manager Annemieke!

The Human Network

Soms lopen dingen precies zoals ze horen. Onze Office Manager Annemieke was op zoek naar een nieuwe uitdaging en polste bij een oud-collega die nu bij House of Talents werkt. En prompt kwam er bij ons een nieuwe vacature voor Office Manager vrij! Niet veel later ging Annemieke bij ons aan de slag. We vragen haar hoe het bevalt en ze vertelt ons over nieuwe uitdagingen, samenwerken en haar eerste indruk.

“Ik werkte als Office Manager voor een stichting, maar we werden steeds kleiner, terwijl ik juist meer wilde werken. En toen er steeds meer gezellige collega’s vertrokken, polste ik bij een oud-collega die nu bij House of Talents werkt. Ze is altijd zó vol lof over het bedrijf, dat ik wel heel benieuwd was. Ik had meerdere dingen lopen, maar toen ik hier binnenkwam voor mijn eerste gesprek, voelde het gewoon meteen goed.”

Giraffe HR en Open Cloud Partner

Annemieke werkt nu als Office Manager voor Giraffe HR en Open Cloud Partner. Dit doet ze vanuit kantoor. En dat vindt ze fijn: “Je leert mensen sneller kennen dan wanneer je gewoon thuis in je kamer achter je laptop zit. En er zijn altijd mensen die me even kunnen helpen. ”

Onderdeel van een team

Vroeger werkte ze alleen, maar nu is ze onderdeel van een team van acht  andere Office Managers. Heel gezellig én handig dus, want met veel nieuwe uitdagingen is het fijn om vragen te kunnen stellen. “Normaal zit je in je eentje als Office Manager. Maar nu heb ik altijd collega’s om me heen, en kan ik altijd iets vragen. Er zijn veel nieuwe taken, maar de puzzelstukjes beginnen steeds meer in elkaar te vallen,” vertelt ze lachend.

Iedereen steunt elkaar

We vragen of die eerste indruk die ze kreeg nog steeds zo goed is. “Absoluut, ik vind House of Talents een heel fijn bedrijf, het is heel warm. Tuurlijk hebben we het gewoon druk, maar ik heb wel het gevoel dat iedereen elkaar steunt. House of Talents is groot, maar voelt als een klein bedrijf, en dat zegt ook wel wat.”

Overzicht nieuws
The Human Network
Annemieke van den Berghe /
Office Manager

Wil je meer weten over House of Talents óf een van haar domeinen? Neem contact op!