icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij House of Talents
Nieuws 26/06/2020

Sardha: "Ik zie nergens problemen, maar uitdagingen"

THN

Maak kennis met onze nieuwe collega, de altijd positieve Sardha. Sardha stelt zich aan ons voor!

Kun je jezelf kort voorstellen?
Mijn naam is Sardha Soekha en ik ben 36 jaar. Ik ben Hindoestaans geboren en getogen in Den Haag. Mijn man Adjai is een van de leukste mannen van Utrecht en we zijn al 16 jaar gelukkig getrouwd op zijn Hindoestaans. Ik ben moeder van 3 kinderen. Ylaina Djailynn van bijna 10 jaar, Ylaicha Djaily van 5 jaar & Y'van Djailano van 3 jaar.

Ik heb mijn opleiding Assistent Boekhouding gedaan en ben daarna eigenlijk direct gaan werken. Ik heb 18 jaar werkervaring in verschillende sectoren (farmacie, auto, ict, horeca).

Waarom heb je passie voor jouw vakgebied?
Ik vind het leuk om met cijfers te werken. Of dat nou de salarissen zijn of een hele administratie is: dat maakt me niks uit. Ik zie nergens problemen maar uitdagingen. ICT ontwikkelt zich dagelijks. Nu met corona hebben we kunnen zien hoe we met afstand toch het werk samen kunnen doen en toch doelen kunnen bereiken.

Waarom heb je gekozen voor HoT?
Ik ken House of Talents vanuit mijn oude werkgever Ordina. Ik wil graag mijn steentje bijdragen bij de groei van een bedrijf. Op afstand heb ik eigenlijk al veel meegekregen. Veel mensen zullen me daarom ook kennen.

Wat is jouw motto?
Mijn motto is: Probeer van het onmogelijk, mogelijk te maken want niks is onmogelijk! 
Er zijn dagen dat het even niet mee zit, maar als je er positief in staat kom je tot een oplossing. Probeer af en toe in de schoenen van een ander te staan en bekijk het op een andere manier.

Waar kijk je het meeste naar uit?
Ik kijk het meest uit naar een hele mooie toekomst samen met House of Talents. Het is voor mij op dit moment vooral het gevoel dat ik eindelijk weer thuis kom na een vakantie!

Overzicht nieuws
finance
Sardha Soekha /
Finance

Wil je meer weten over House of Talents óf een van haar domeinen? Neem contact op!