icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij House of Talents
Nieuws 30/06/2020

René is onze nieuwe collega van Finance

René

Maak kennis met onze nieuwe collega René van Kerkhoff. René stelt zich aan ons voor!

Kun je jezelf kort voorstellen?
Hallo collega’s, ik zal mij even voorstellen voor een ieder die mij nog niet gezien of gesproken heeft. Ik ben René van Kerkhoff en sinds 01-06-2020 jullie nieuwe collega op finance en hoop dit samen met jullie te mogen doen. Ik ben getrouwd met Wilma en wij wonen in het betuwse Tiel samen met onze vier poezen. Ik ben een kleurrijk persoon en buiten mijn werk probeer ik te sporten, al valt dat nu met de corona niet mee en verder van het leven te genieten en mantelzorg te verlenen aan mijn vrouw. Helaas is zij invalide: Wilma doet wat ze kan en de rest doe ik. Als men vraagt: "wat mankeert je vrouw?" zeg ik meestal: je kunt beter vragen wat niet dan ben ik sneller klaar.

Waarom heb je passie voor jouw vakgebied?
Ik ben al zeker vijftien jaar werkzaam bij diverse bedrijven in de finance en heb mijn sporen daar verdiend. Mijn passie is het samen met je collega’s te trachten het bedrijf waar we voor werken naar een gezonder en hoger plan te sturen. In mijn vorige werkomgeving zag ik geen uitdagingen meer en na de gesprekken die ik met Ron en zijn collega’s heb gevoerd denk ik deze hier zeker te kunnen vinden.

Waarom heb je gekozen voor House of Talents?
Ik kende House of Talents totaal niet maar toen ik hiervoor benaderd werd zag het er al snel goed uit.
Na de gesprekken met Ron, Ingrid en collega’s kreeg ik gelijk een goed gevoel over House of Talents, waardoor ik de sprong heb gewaagd. Tot op de dag van vandaag heb ik totaal geen spijt -integendeel zelfs- dat ik deze keuze heb gemaakt. Het voelt voor mij als thuiskomen en ik ga dan ook iedere dag met plezier naar mijn werk.

Wat is jouw motto?
Als ik zie hoe positief mijn vrouw met al haar gebreken in het leven staat en opgewekt en vrolijk is, wie ben ik dan om als er een keer iets tegen zit om bij de pakken te gaan neerzitten. Wij zeggen thuis altijd "iedere dag is een feestje en maken we er het beste van".

Waar kijk je het meeste naar uit? 
Dat ik -samen met mijn vrouw- nog maar oud en gelukkig mag worden en dat we nog vele mooie dingen mogen beleven. Wat betreft mijn werk hoop ik de komende jaren samen met jullie te mogen samenwerken en dat de Corona-crisis maar snel onder controle komt, zodat alle collega’s weer normaal hun werk kunnen doen. Mocht je eens live kennis willen maken en zie je me lopen schiet me dan maar aan.

Overzicht nieuws

Wil je meer weten over House of Talents óf een van haar domeinen? Neem contact op!