icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij House of Talents
Nieuws 22/09/2022

Met vlag en wimpel geslaagd voor BHV

thn

Een stabiele zijligging of het verbinden van een verwonding? Ons team, bestaande uit Albert, Sharon, Hrant, Vanessa en Priscilla houdt in elke situatie het hoofd koel. Onlangs zijn onze bhv’ers op herhaal training geweest na een lange onderbreking vanwege corona. Het was weer even wennen om de kennis die is opgedaan in de voorgaande jaren toe te passen maar met veel toewijding en oefenen slaagde de hele groep met vlag en wimpel voor de BHV-cursus van BHV Nederland.

Naast het serieuze gedeelte was er ook veel hilariteit, dat met name op het moment dat de collega’s elkaar moesten gaan verbinden. Bekijk het resultaat op de foto’s.

Daarnaast is er op elke etage een nieuwe plattegrond opgehangen. Tip van de bhv’ers bekijk deze plattegrond eens zodat je weet waar de dichtstbijzijnde nooduitgang is op jouw etage.

Als bhv team zijn wij er om jou een veilig gevoel te geven! Je kunt ons inschakelen voor grote én kleine ongelukjes of problemen. Of het alarm nou afgaat of iemand heeft een verwonding. Geen probleem met één telefoontje is het geregeld! Wij als BHV team staan voor jullie klaar!

thn
thn

Wil je meer weten over House of Talents óf een van haar domeinen? Neem contact op!