icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij House of Talents
Nieuws 07/12/2020

House of Talents doneert laptops aan IT4Kids

Donatie

Het is begin december. Sinterklaas is zojuist vertrokken naar Spanje en de kerst staat voor de deur. Deze tijd van het jaar staat in het teken van gezelligheid met de familie, en tegelijkertijd wordt er ook gekeken naar de medemens. It’s the season of giving. Zo draagt HoT ook haar steentje bij door 13 laptops te doneren aan IT4Kids.

Stichting IT4Kids is een organisatie die zich inzet voor kinderen waarvoor sport en spel niet vanzelfsprekend is. Recent is IT4Kids ook maatschappelijk partner geworden van de Sven Kramer Academy. Hier krijgen kinderen gratis schoolschaatslessen van het geld dat IT4Kids inzamelt met afgeschreven hardware. 

Vincent van Voorden, projectmanager van Stichting IT4Kids, kwam de laptops persoonlijk ophalen. Vincent: “Met deze donatie steunt HoT de Sven Kramer Academy. IT4Kids ondersteunt de Academy door kinderen in de lager sociaal economische wijken in contact te brengen met het ijs. We beginnen in Friesland en de intentie is er om dit project ook te ondersteunen in steden waar i.p.v. 1 op de 8, maar liefst 1 op de 4 kinderen op de armoedegrens leeft.”

Naast dit mooie project waarmee deze stichting en de Academy kinderen het ijs op helpen, doet IT4Kids nog veel meer op maatschappelijk vlak. Wij zijn blij dat wij op deze manier mooie organisaties als deze kunnen steunen. Hopelijk kan IT4Kids in de toekomst nog meer mooie projecten opzetten en zo nog meer kinderen helpen. Wij zullen in ieder geval laptops blijven doneren, ook na the season of giving!

Overzicht nieuws

Wil je meer weten over House of Talents óf een van haar domeinen? Neem contact op!