icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij House of Talents
Nieuws 02/03/2020

"Het leuke aan dit werk is dat je nooit weet wat de dag gaat brengen"

The human Network

Met open armen verwelkomen wij Priscilla Schuurmans, Office Manager bij House of Talents. Welkom Priscilla!

Kun je jezelf kort voorstellen?
Hoi allemaal, mijn naam is Priscilla. Ik ben getrouwd en heb een dochter van twee, Lizz. Op dit moment gaat het meest van mijn vrije tijd naar mijn dochter, maar ik vind afspreken met vrienden of mijn zussen en naar feestjes gaan nog steeds ontzettend leuk. Ik kom uit een groot gezin, dus er is altijd wel iemand in voor een feestje. Ik heb mijn HBO-diploma Officemanagement en heb altijd gewerkt als Management Assistent bij corporate bedrijven. Ik vind het reuze fijn om nu eindelijk als Office Manager aan de slag te gaan.

Waarom heb je passie voor jouw vakgebied?
Ik ben eigenlijk altijd werkzaam geweest als Management Assistent. Nu is de functietitel overal anders maar verschillen de werkzaamheden met Office Management niet zo veel. Ik vind dit werk geweldig, omdat je eigenlijk nooit weet wat de dag gaat brengen. Er is altijd voldoende variatie in de werkzaamheden, je kunt zelf dingen naar je toetrekken. Je kan het zo gek maken als je zelf wilt. Daar houd ik van. 

Waarom heb je gekozen voor House of Talents? 
Allereerst sprak de vacature sprak me enorm aan. Daarna heb ik binnen 24 uur drie gesprekken gevoerd met zes mensen vanuit het bedrijf. Dit voelde zo goed dat mijn beslissing niet lang op zich hoefde te wachten. Het is dus voornamelijk de sfeer die ik proefde en de mensen die mij hebben doen beslissen hier te willen werken. Daarnaast lijken mij de werkzaamheden ook leuk en uitdagend genoeg! Ik denk dat ik het hier heel erg naar mijn zin ga hebben.

Je kan nog zo goed alles vooruit plannen en regelen, het loopt zo vaak anders. Ik heb geleerd me daar niet meer druk om te maken. Go with the flow en maak je niet zo snel druk.
Priscilla Schuurmans / House of Talents

Wat is jouw motto?
Ik leef - en dit klinkt echt heel cliché - toch wel een beetje met de dag. Tenminste in zoverre dat ik wel een echte planner ben! Dat klinkt een beetje tegenstrijdig hè…. Wat ik daar mee bedoel te zeggen is; je kan nog zo goed alles vooruit plannen en regelen, maar het loopt zo vaak anders. Ik heb geleerd me daar niet meer druk om te maken. Go with the flow en maak je niet zo snel druk.

Daarnaast ben ik er van overtuigd dat al het beste van het verleden, het slechtste in de toekomst moet zijn. Een verrassend feitje over mezelf: Ik doe aan sportief paaldansen…dus veel blauwe plekken en spierpijntjes…niet dat jullie denken; ze wordt mishandeld. ;)

Waar kijk je het meeste naar uit?
Ik kijk eigenlijk naar alles uit. De eerste werkdag, iedereen ontmoeten. Weer lekker dichtbij huis werken (ik woon in Utrecht). Gewoon weer lekker aan de slag gaan en knallen!

Overzicht nieuws

Wil je meer weten over House of Talents óf een van haar domeinen? Neem contact op!