icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij House of Talents
Nieuws 21/01/2022

Een vliegende start(up), onder de koepel van House of Talents

frank

Je hebt een idee. Je bent er klaar voor. Jouw eigen start-up. Toch is het best een spannende stap om jouw eigen bedrijf te starten.

Er komt heel wat bij kijken: van het maken van een businessplan tot het inschrijven van jouw bedrijf bij de Kamer van Koophandel. Ook heb je startkapitaal nodig, om jezelf op de kaart te zetten en te investeren in zaken zoals een passende huisstijl, zichtbaarheid bij jouw doelgroep en zaken zoals laptops en andere elektronica. En dan ben je er nog niet. Je hebt opdrachtgevers nodig maar ook medewerkers. Begint het je al te duizelen?

Het kan ook anders! Heb je een goed idee voor jouw start-up en wil je dat in een professionele omgeving lanceren? House of Talents maakt dat mogelijk zonder dat je hier eigen middelen voor hoeft in te brengen. Wij zijn dé broedplek voor talent. Onder onze koepel starten jaarlijks meerdere Business Managers een bedrijf en staan vervolgens aan het roer. Van ons krijg je alle middelen en kennis in handen die je naar eigen inzicht inzet om jouw successen te behalen.

House of Talents:

  • heeft een gevestigde naam in Nederland, met 22 vooraanstaande bedrijven
  • zijn ervaren in het opzetten van start-ups en scale-ups
  • heeft professionele stafdiensten, waaronder de Financiële Administratie, Office Management, systemen, HR en Marketing
  • heeft een uitgebreid klantennetwerk zodat je snel commercieel succesvol kunt zijn 
  • heeft ervaren Business Managers die graag met jou meedenken
  • begeleidt je zodat je een succesvolle start tegemoet mag zien
  • heeft het handelsmerk midlancen, wat jij mag gebruiken

Het afgelopen jaar lanceerden we maar liefst vier start-ups: bedrijven die inmiddels een team hebben gebouwd en winstgevend zijn. 

Wil jij ons bedrijvenpalet uitbreiden met een bedrijf in jouw nichemarkt?

Neem contact op met office@houseoftalents.nl of bekijk onze vacatures.

Bekijk onze vacatures

Wil je meer weten over House of Talents óf een van haar domeinen? Neem contact op!