icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij House of Talents
Nieuws 05/03/2023

“Draait je bedrijf lekker en zijn je mensen blij? Dan is het goed”

The Human Network

Soms komen goede ideeën vanzelf naar je toe. In de vorm van een interessante start-up, bijvoorbeeld. Yorn Bachofner nam contact op met House of Talents, en wij waren erg onder de indruk van zijn voorstel. Een paar weken later was het dan ook zover: Yorn begon zijn eigen start-up binnen House of Talents: Digital Marketing Partner. Hij vertelt er alles over.

Van idee tot succesvolle start-up

“Ik heb House of Talents zelf benaderd met mijn idee. Er was meteen een klik met de directie en ik kreeg eigenlijk vrij snel groen licht. Het is heel fijn om onder de vlag van House of Talents te ondernemen. Ik ben nu een jaar bezig en heb een mooi team bij elkaar gekregen. De processen staan, alles loopt goed en iedereen werkt aan een opdracht. Ik vind het tof dat ik dit mag doen van House of Talents. Ook ben ik heel trots op mijn collega's die dit avontuur met mij hebben aangedurfd. Ik ben nog steeds elke dag blij, trots en dankbaar dat ik hier kan werken.”

“Het stukje ondernemen waar ik naar op zoek was”

Yorn was op zoek naar meer eigenaarschap in zijn werk en liep al een tijd rond met het idee voor Digital Marketing Partner. En dat vond hij als business manager van zijn eigen start-up. “Met Digital Marketing Partner heb ik echt het stukje ondernemen waar ik naar op zoek was. Ik gedij goed als ik alle ruimte en vrijheid krijg om te doen wat ik denk dat goed is. Dat vind ik heerlijk werken, en dan ben ik echt op m’n best. En dan zie je dat zo’n bedrijf ook een succes kan worden.”

Carte blanche om er een mooi merk te maken

Inmiddels werken er acht mensen bij Digital Marketing Partner. “Ik vertel mensen het eerlijke verhaal van midlancen, en dat is een mooie propositie wat binnen mijn markt heel aantrekkelijk is. Mijn experts vinden werkinhoudelijke uitdaging heel interessant en intern zijn we ook bezig met het in de markt zetten van Digital Marketing Partner. Wij zijn een nieuw merk waar nog niets in beton gegoten is. Er moet nog een propositie aan vast komen en het moet een identiteit krijgen. Mijn experts hebben carte blanche om hier een mooi merk van te maken – en dat hoef je maar één keer te vertellen aan marketeers.”

Ik vertel mensen het eerlijke verhaal van midlance, en dat is een mooie propositie wat binnen mijn markt heel aantrekkelijk is
Yorn Bachofner / Digital Marketing Partner

“Iedereen voelt eigenaarschap voor Digital Marketing Partner”

Yorn is Business Manager, maar ziet zichzelf meer als facilitator dan als manager. “Mijn werk staat in het teken van de experts zo goed mogelijk faciliteren. Dat ze hun werk goed kunnen doen, plezier hebben en relevant blijven. Dan heb ik mijn werk goed gedaan. Iedereen voelt ook eigenaarschap voor het merk Digital Marketing Partner. Het is super om er samen met het team aan te werken. We zijn echt een clubje.”

Draait je bedrijf lekker en zijn je mensen blij? Dan is het goed

We vragen Yorn of het lastig is om werk en privé gescheiden te houden. Hij vertelt dat er voor hem niet echt een scheiding is tussen werk en privé. “Ik kan ook in het weekend werken, maar het voelt nooit als werk. Ik heb eigenlijk twee baby’s zeg ik altijd. M’n dochter en mijn startup. Ik vind het beide leuk, en het vraagt beide om veel aandacht en liefde, haha.”

Verder helpt het dat hij baas is over zijn eigen agenda. “Die vrijheid is heel fijn, want ik ben in de gelegenheid mijn dochter naar de opvang te brengen of op te halen, buiten de spits te rijden, of een dagje thuis te werken. Groeit je bedrijf mooi en zijn je mensen blij? Dan kan dat allemaal.”

Ben jij ook een ondernemer (in spe) en heb je een fantastisch idee waar we echt van moeten weten? Wij zijn een ervaren en betrouwbare partner in het begeleiden van start-ups. Neem contact op met House of Talents om te zien wat we voor elkaar kunnen betekenen!

overzicht nieuws
Digital Marketing
Yorn Bachofner /
Business Manager

Wil je meer weten over House of Talents óf een van haar domeinen? Neem contact op!