icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij House of Talents
Nieuws 14/12/2020

De HoT Christmas Drive Thru: een wonderlijke beleving!

Kerst

Om dit bizarre jaar tóch met iedereen af te kunnen sluiten, bedacht de Directie van House of Talents een plan. Op 12 december viel er om en onder het pand een prachtig kerstspektakel te beleven: iedereen van kantoor was uitgenodigd om met het gezin langs te komen voor HoT Christmas Drive Thru.

De eerste auto's kwamen rond 4 uur aan. Bij binnenkomst stonden kerstmannen klaar om ze te ontvangen en te voorzien van een goodiebag. Hierin zaten gadgets die ze nodig hadden voor de rest van de drive thru.

Kerst

Eenmaal doorgereden, stonden daar twee indrukwekkende steltenlopers en nog meer kerstmannen. 
Bij binnenkomst in de garage stonden de polaroid meisjes klaar om het gezin te fotograferen. Met rendier geweien, kerstmutsen en knipperende neuzen werden zij op de gevoelige plaat gelegd. Uiteraard kregen ze de polaroids zelf mee naar huis. Een leuk aandenken aan deze ervaring.

Jaap
Tim

Verderop stonden toppers Elske en Mathijn van Piccalilly klaar met huisgemaakte (alcoholvrije) glühwein en chocomel en broodjes met worst van de barbecue. Van de rit naar kantoor kreeg iedereen natuurlijk een beetje trek.

Elske
Mathijn

En dan last but not least stond op het eind de directie al dansend klaar om iedereen te spreken en te voorzien van een goed gevuld kerstpakket. De beleving was hiermee op zijn eind. Met een groot uitzwaai-comité werden de auto's weer naar buiten geleid, op weg naar huis.

Ron en urm
Kerst

De stemming zat er de hele avond goed in. Mariah Carey dreunde uiteraard iets te vaak door de speakers en iedereen danste vrolijk mee.

We willen graag iedereen bedanken die aanwezig was. Alleen samen hebben we er zo een ervaring van kunnen maken. Ook willen we iedereen bedanken die mee heeft geholpen aan de organisatie, want wat was dit een creatieve en leuke manier om het jaar af te sluiten met elkaar!

Overzicht nieuws

Wil je meer weten over House of Talents óf een van haar domeinen? Neem contact op!