icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Midlance vacatures
Nieuws 21/01/2020

HoT is de grondlegger van het midlance-model (al 25 jaar!)

25 jaar

Bij de bedrijven die onder de koepel van House of Talents vallen, werken honderden midlancers. Deze professionals genieten van alle voordelen die het model biedt. Denk bijvoorbeeld aan interessante projecten bij aansprekende opdrachtgevers, zelf bepalen hoe je agenda eruitziet en verzekerd zijn van inkomsten.

Bekijk de video

Er zijn ook veel copycats, omdat midlancen zo interessant en succesvol is dat concurrenten proberen een vergelijkbaar model op te zetten. In vergelijking met andere midlance-modellen in de markt zie je dat het originele model van House of Talents het meest transparant en effectief is. Het is niet voor niets al decennialang een succes. 

Wil jij ook een buitengewoon hoog salaris verdienen en werken bij een gespecialiseerde organisatie waar het om jou draait? Word midlancer bij één van de bedrijven van House of Talents.

Bekijk onze vacatures
John van Lieshout

Overweeg je midlancen of wil je meer weten over House of Talents? We gaan graag met je in gesprek.