icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Midlance vacatures
Nieuws 06/06/2022

Midlancen is jouw eigen hoogte bepalen

thn

Wil jij werken op interessante projecten bij aansprekende opdrachtgevers, zelf bepalen hoe je agenda eruitziet en verzekerd zijn van inkomsten? Met andere woorden: wil je wel de lusten, maar niet de lasten van het ondernemerschap ervaren? Dan is ons midlance-concept geknipt voor jou.

Als midlancer kies je voor jezelf en jouw carrière

Dat betekent dat je de kans krijgt om je volledig te richten op je eigen groei in een stimulerende omgeving. Je werkt samen met andere ervaren collega’s en je krijgt de vrijheid die je nodig hebt om je verder te ontwikkelen. En daarvoor verdien je een salaris van 70% van het verkooptarief.

Heb je even geen opdracht? Geen probleem. Als midlancer bij House of Talents heb je een vast contract en kun je rekenen op een financieel vangnet.

Midlancen: het beste van twee werelden

House of Talents is een groep van zelfstandige, gespecialiseerde bedrijven die vanuit dezelfde visie werken. Wij bieden midlancers het beste van twee werelden: volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en een ondernemersmentaliteit plús de zekerheid die freelancers niet hebben. Boekhouding, acquisitie en wachten op uitbetalingen: je hoeft je er geen zorgen over te maken. Wij nemen je al het ‘gedoe’ uit handen. En de focus ligt altijd op jou.

Wat we je concreet bieden

  • Een club van échte professionals en vakexperts;
  • Een persoonlijke, non-hiërarchische organisatie die jouw ontwikkeling vooropstelt;
  • Een baan waarin je meebeslist over zaken die je belangrijk vindt, zoals reisafstand en aantal vakantiedagen;
  • Een zeer goed salaris – 70% van jouw tarief – en een vangnet voor wanneer je even geen opdracht hebt;
  • Vakgenoten om mee te sparren en je passie voor het vak te delen.

Vraag je je ook weleens af of midlancen iets voor jou is? Gebruik onze handige tool en ontdek of deze unieke manier van werken iets voor jou is!

Doe de test
John van Lieshout

Overweeg je midlancen of wil je meer weten over House of Talents? We gaan graag met je in gesprek.