icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Midlance vacatures
Interview Samen

Midlancer: ideale mix van vrijheid en goede verdiensten

#Team #Kennis delen
Eporta

De vrijheid om het anders te doen dan iedereen. Dat is samengevat de drijfveer van Ajay Sewradj. De Senior Software Engineer bij Dev Talents, onderdeel van House of Talents, kwam precies op het juiste moment in aanraking met het midlance-concept. "De stap naar ZZP’er vond ik te groot. Midlancen biedt mij een mix van vrijheid, goede verdiensten en flexibel werken."

"Na een aantal jobs in loondienst en verschillende contracten op detacheringsbasis, voel ik nu dat ik een goede stap heb genomen om nog dichter bij mijn persoonlijke drijfveren te raken", vertelt Ajay. "Ik ben al heel wat jaren op zoek naar de manier van werken die het beste bij mij past. Ik keek om mij heen en wist zeker dat ik niet wilde wat iedereen doet. Elke dag dezelfde uitdagingen, dezelfde files, dezelfde mensen om je heen. Ik kon echter niet benoemen hoe ik dat dan anders vorm moest geven."

Autonomie, zingeving en vakmanschap
Freelancen leek het antwoord, maar daar twijfelde Ajay over. "Daar kleefden voor mij te veel onzekerheden aan. En dan doel ik bijvoorbeeld op de verzekeringen die nodig zijn. Tijdens het ondertekenen van het contract bij Dev Talents gaf de Business Manager me het boek Drive van Daniel Pink met daarin de beschrijving van drie intrinsieke waarden: autonomie, zingeving en vakmanschap. Die terminologie was bij mij niet bekend, maar drukte exact uit wat ik voorheen niet onder woorden kon brengen. Dat ik dit boek kreeg, gaf me bovendien vertrouwen dat de Business Manager mijn behoeftes had herkend en op basis daarvan goed matchende opdrachten kon vinden. Bovendien hadden we zo’n open gesprek, dat ik voelde dat ik hier op de juiste plek was. En dat gevoel is gebleven."

Partnerschap
"Bij Dev Talents is veel aandacht voor de persoon en dat is een meerwaarde en de reden waarom midlancen als een partnerschap voelt in plaats van een werkgever-werknemer-verhouding. Zo is er transparantie over de verdeelsleutel van de verdiensten en staan de partijen op gelijk voet. Ik weet hoe ik mezelf blijvend scherp houd op mijn vakgebied en hoe ik me daarin kan ontwikkelen. Een extra meerwaarde in werken bij Dev Talents zit wat mij betreft in het feit dat de twee Business Managers me langs de lijn coachen, hierdoor ervaar ik een persoonlijke groei op het gebied van communicatieve vaardigheden en andere non-technical skills."

Wil jij je - net als Ajay - aansluiten bij het team van Dev Talents? 

Bekijk de vacatures
John van Lieshout

Overweeg je midlancen of wil je meer weten over House of Talents? We gaan graag met je in gesprek.