icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Midlance vacatures
Interview Samen

"Het midlance-contract is degelijk en transparant. What you see is what you get!"

#transparant #Samen
Professional 	Wilbert Spaanderman

Op zoek naar een Integratiespecialist die graag innoveert en met wie je ook kunt lachen? Dan ben je bij Expert Wilbert Spaanderman aan het juiste adres. Hij is een teamplayer met veel technische bagage. Daarnaast bevalt het midlance-model hem ook prima. “Het is heel transparant: je weet precies waar je aan toe bent!”

Je werkt voor Integration Application Talents als integratiespecialist, hoe ziet jouw werk eruit?
“Als integratiespecialist komen we bij bedrijven die veel verschillende applicaties hebben. Die applicaties integreren we en we onderzoeken hoe de systemen met elkaar communiceren. Op dit moment werk ik voor een grote Nederlandse bank, waar je te maken hebt met verschillende producten en eindsystemen. Wij knopen zogezegd de eindjes van de systemen aan elkaar. Dat scheelt veel werk wanneer een applicatie uitvalt of een systeem verandert.”

Wat zijn voor jou de leukste uitdagingen in dit werk?
“Aan de ene kant bouwen wij applicaties voor de klant, dus IT voor business. Ik vind het een van de leukere kanten van mijn werk om die functionaliteiten aan te leveren voor klanten.

Aan de andere kant bouwen wij ook systemen voor elkaar, dus IT voor IT. Zodat we ons eigen werk kunnen verbeteren en ontwikkelen. Met jouw werk raak je direct het werk van je collega’s, dus dat zijn korte lijntjes met snelle feedback.”

Was je al bekend met de midlance-constructie van House of Talents?
“Ik kende al verschillende consultants van Integration Application Talents via de klant waar ik destijds voor werkte. Ook wist ik al het een en ander over het midlance-model van House of Talents. Toen ik een keer in gesprek raakte met Business Manager Paul Imholz, was ik eigenlijk direct enthousiast.

De contracten zagen er gewoon goed uit. Het was heel degelijk en ik ben er nog steeds tevreden mee. Bij sommige bedrijven zit er een addertje onder het gras, maar die heb ik niet kunnen vinden. Je weet wat je krijgt en wat je gaat verdienen.”

Zelfstandig, maar wel fijne collega’s waar je bij terecht kunt
Wilbert / Integration Application Talents

Een goede combinatie tussen zelfstandig zijn en in vaste dienst werken?
“Ja, zeker! De zelfstandigheid is voor mij belangrijk, maar bij complete zelfstandigheid mis je de risicoafdekking. Mocht ik nu om werk verlegen zitten, dan kun je terugvallen op een basis die je hebt gecreëerd.

Daarnaast heb je mensen om je heen die je als ZZP'er niet hebt. Het is heel fijn om met vragen altijd bij je collega’s terecht te kunnen. Het geeft überhaupt een stukje waarborging om collega’s te hebben, om onderdeel uit te maken van een groep.” Grappend: “Uiteindelijk zie ik ons toch als kuddedieren. Je bent zelfstandig zonder dat je in je eentje hoeft te opereren. Dat zijn echt wel voordelen aan de midlance-constructie.” 

Waar wil je je in de nabije toekomst nog verder in ontwikkelen?
“Het vak van een integratiespecialist is altijd volop in ontwikkeling. Die markt verandert continue dus dat is hartstikke leuk. Er komen nieuwe producten, nieuwe uitdagingen en bestaande toepassingen worden constant verbeterd. Op dit moment is OutSystems heel populair, dus daar ga ik mij zeker verder in ontwikkelen!”

Wil jij je - net als Wilbert - aansluiten bij het team van Integration Application Talents?

Bekijk de vacatures

Overweeg je midlancen of wil je meer weten over een van de bedrijven van House of Talents? We gaan graag met je in gesprek.