icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Leadership Talents
Klantcase

Peter van der Gaag, Rector Pieter Zeeman: een goede interim manager is een echte teamplayer

plustalent

Peter van der Gaag, Rector Pieter Zeeman – Pontes SG: "De expert van Leadership Talents heb ik leren kennen toen zij een voordracht deed voor een interim teamleider bij ons op school. De voorgedragen teamleider paste perfect in onze profielschets, de klik was goed en we zijn met haar in zee gegaan.

De belofte van Leadership Talents van een goede kandidaat heeft deze teamleider meer dan waar gemaakt!
Peter van der Gaag / Rector Pieter Zeeman – Pontes SG

Inmiddels werken we acht maanden samen. De interim teamleider heeft zich getoond als een professionele kracht, ter zake kundig, betrokken bij de school, doortastend, hard werkend en een goede teamspeler in het MT.

Ondertussen heeft Leadership Talents zelf de vinger aan de pols gehouden door met mij contact te zoeken over de uitvoering van het werk en mijn waardering daarvan. Dat overleg verliep altijd to the point, goed in de relatie en constructief. Ik verwacht de interim periode binnenkort af te kunnen sluiten met een evaluatie van gelijke aard. Voor mij als rector en voor ons als school een prima ervaring."

Ook interessant?

Lisette Bultema

Op zoek naar interim-managers voor het HBO, MBO en VMBO? Neem contact op met Leadership Talents!

Neem contact op met Lisette Bultema