icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Leadership Talents
Klantcase

"Jullie ontzorgen mij echt en geven vertrouwen"

Berry

Berry Lodder, Directeur Sector Zorg & Welzijn bij Aventus, vertelt ons meer over zijn ervaring met de interim-managers van Leadership Talents.

Berry: "Ik heb nu al meerdere keren een interim-manager van Leadership Talents ingezet en zij leveren echt zeer ervaren managers uit het onderwijs waardoor de meerwaarde heel snel zichtbaar is. Ze zijn heel snel inzetbaar, hebben een brede expertise en leveren niet alleen waarde in het team maar ook in het MT. De jongere teamleiders hebben veel aan hen, ook omdat zij zo benaderbaar zijn en graag delen."

"De laatste interim-manager was Jeroen Szerkowski die met zijn charisma en de juiste toon direct rust bracht in het team en onzekerheid wegnam. In het kennismakingsgesprek wisten wij binnen vijf minuten dat hij de geschikte persoon voor dit team was. Hij werkt sterk verbindend, zowel onderling met de collega’s als ook met de Aventus-organisatie, dat vind ik echt knap. Hij voelde goed aan wat er speelde en het team voelde zich gehoord. Door zijn heldere stijl van leidinggeven waren zaken ook direct duidelijk en herpakte het team zich en hebben we het schooljaar goed afgesloten."

De interim-managers van Leadership Talents zijn heel snel inzetbaar, hebben een brede expertise en leveren niet alleen waarde in het team maar ook in het MT.
Berry Lodder / Directeur Sector Zorg & Welzijn bij Aventus

Over de samenwerking met de Business Managers van Leadership Talents is Berry ook zeker te spreken: "Bij Leadership Talents vind ik de snelheid van handelen echt prettig en het regelmatige contact om te toetsen of alles naar wens verloopt. En natuurlijk het voorstellen van echt goede managers. Jullie ontzorgen mij echt en geven vertrouwen. Dit heeft een positief effect op het team, mijzelf en de hele organisatie."

Ook interessant?

Op zoek naar interim-managers voor het vo, mbo en hbo? Neem contact op met Leadership Talents!