icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Leadership Talents
Klantcase

Henriette Bos, directeur Noorderpoort: Leadership Talents vond de perfecte kandidaat voor onze vraag!

plustalent

Henriette Bos, directeur Noorderpoort Gezondheidszorg en Welzijn: "Net voor de zomervakantie heb ik contact gelegd met Lisette Bultema van Leadership Talents voor een interim-manager. Na een heldere doorvraag kreeg ik binnen een paar dagen al gegevens voor een paar geschikte kandidaten. Wat mij hierin opviel was dat Lisette heel scherp door had waar onze behoefte lag en wie hier het meest bij zou passen. We hadden maar een gesprek nodig met Miriam om te ontdekken dat zij de passende kandidaat was voor onze interim-vraag.

Vanaf de eerste dag was er een goede klik met het team, het management-team en mij als directeur.
Henriette Bos / Directeur Noorderpoort Gezondheidszorg en Welzijn

Miriam heeft de opdracht om de basisprocessen (zoals inzet, roostering, contacten/ projecten) op orde te brengen goed waargemaakt. Het was bijzonder om te merken dat Miriam als echte Zeeuwse, met haar ervaring in de zorg en het MBO-onderwijs in Zeeland, zo goed matchte met ons onderwijsteam in Assen.

Het was een goede keus om met Miriam als interim-manager te werken, zij is deskundig, heeft veel ervaring in onderwijsmanagement, is helder, doortastend en erg prettig om mee samen te werken. Tussentijds was er regelmatig een check vanuit Lisette of wij nog op het goede spoor zaten met elkaar. Kortom, ik kan terugkijken op een goede start van schooljaar 2017/18 dankzij de inzet van Leadership Talents."

Ook interessant?

Lisette Bultema

Op zoek naar interim-managers voor het HBO, MBO en VMBO? Neem contact op met Leadership Talents!

Neem contact op met Lisette Bultema