icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Leadership Talents

Sylvia Schuurmans

Interim-Manager

Mijn loopbaan begon met werken in de ouderenzorg. Dat heeft mij vaak doen nadenken over kwaliteit van leven. In het verlengde daarvan ging ik op zoek naar andere woon- en zorgomgevingen en zette ik veranderingen in gang. De volgende stap in mijn rol als opleider was jonge mensen voorbereiden op hun beroepspraktijk en hierbij na laten denken over levensvragen. Ik ben doorgegroeid tot ethicus, projectleider, teamleider en opleidingsmanager. Trots ben ik op de mensen die ik heb zien groeien en met het succesvol verlopen van de visitatie bij de opleiding Toegepaste Gerontologie. Stimulerend ervaar ik de feedback van studenten en collega’s in mijn rol als leidinggevende en manager. Mijn expertise in het managen van verandering en innovatie heb ik opgebouwd door steeds de verbinding te blijven zoeken tussen de persoonlijke en bedrijfsmatige kant.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op!

Werkervaring

Maart 2022 – januari 2023 Innovatie van het onderwijs/ vervanging van leidinggevende

Mijn opdracht is te werken aan het optimaliseren van het team, fte inzet en samenstelling. Teamplan evalueren, werkbaar/ toepasbaar maken. Innovatie oppakken gericht om het onderwijs flexibel en persoonsgericht te maken en eigenaarschap van het team daarin te vergroten. Het Werkplekleren in te bedden in het reguliere onderwijs en daarnaast het matchen van vraag en aanbod vanuit de kinderopvang. Professionalisering van het team.

2021-2022 Opleidingsmanager van de opleiding Verpleegkunde op het Nova college Haarlem

Mijn opdracht was te werken aan innovatie om het onderwijs flexibel en persoonsgericht te maken. Professionalisering van het team, verbinding leggen tussen opleiding en werkveld en de samenwerking verstevigen hoorden hierbij.

2018-2021 Lid Management Team Opleidingsmanager a.i. Teamleider binnen de opleiding Toegepaste Gerontologie

Als opleidingsmanager en lid van het managementteam was het doorontwikkelen van de organisatie van het instituut Fontys Hogeschool Mens en Gezondheid mijn belangrijkste uitdaging. 

Opleidingen

Master of Arts - Opleiding Zorg, Ethiek en Beleid

Postacademische Beroepsopleiding Ethiek in de Zorgsector - Universiteit van Nijmegen

Diploma Coaching vaardigheden VDO in Nijmegen, Post-HBO niveau

Leraren bevoegdheid 2de graad

HBO-V diploma Hogeschool van Eindhoven

Specialisaties

  • Managen veranderingen
  • Managen innovatie

Eigenschappen

  • Coaching
  • Transformationeel leiderschap
  • Verbindend
  • Ontwikkelingsgericht
  • Authentiek