icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Leadership Talents

Peter van Lente

Interim-Manager

Ik ben een gedreven interim manager met een grote kennis van zaken. Die enthousiasmerend te werk gaat en omgevingsbewust handelt. In verbinding met een team tot beweging komen om vanuit een visie kwalitatief onderwijs te verzorgen voor verschillende doelgroepen. Ik ga in mijn handelen uit van de expert die zijn of haar ruimte binnen de afgesproken kaders mag nemen. Ik handel dan ook vanuit vertrouwen en eigenaarschap. Verantwoordelijkheden leg ik daar waar ze horen en ik geef mensen de tijd en ruimte om zich te ontwikkelen. Ik houd van duidelijke en directe communicatie. No-nonsense maar met de nodige empathie. Verandertrajecten, teamontwikkeling, curriculumontwikkeling vanuit een visie op onderwijs en inspectie onderzoeken zijn gebieden waar ik veel ervaring in heb. In mijn handelen beweeg ik mij gemakkelijk tussen de verschillende gremia binnen een organisatie.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op!

Werkervaring

2021 – 2022 Regisseur Digitale Transformatie

In opdracht van RvB vanuit de meerjarenstrategie van het ROCvA-F regisseren van de Digitale Transformatie. Dit vanuit de belofte aan de student en geordend via programmalijnen. 

2016 – 2020 Senior Opleidingsmanager

Integraal verantwoordelijk voor het ICT-onderwijs aan 1.100 studenten variërend van niveau 2 t/m 4. Zowel in BOL, BBL als hybride leerweg. Directe leidinggeven aan 41fte, 55 personen.

Opleidingsmanager Hotelmanagement en Toerisme 2011 – 2016

Integraal verantwoordelijk voor het ICT-onderwijs aan 980 studenten niveau 4 BOL. Directe leidinggeven aan 36 fte, 41 personen.

Opleidingen

Executive Master of Management in Education, Tias School for business and Society

Management Development Programma, NSO-CNA Leiderschapsacademie

2e graad economie 1 en economie 2, Hogeschool van Amsterdam

Propedeuse Informatica, De Haagse Hogeschool

Specialisaties

  • Verbindend, energieke en inspirerende wijze leidinggeeft
  • Groot empathisch vermogen heeft en goed kan luisteren
  • Zich eenvoudig binnen de verschillende gremia binnen een organisatie beweegt
  • Daadkrachtig en resultaatgericht is

Eigenschappen

  • Verbindend
  • Enthousiasmerend
  • Innovatief
  • Strategisch