icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Leadership Talents
Nieuws 01/03/2020

Welkom Jorrit: Business Manager van Leadership Talents

PlusTalent

Maak kennis met Jorrit Rehorst: hij vormt vanaf 1 maart een team met Lisette Bultema en al onze interim-managers.

Kun je jezelf kort voorstellen?

Mijn naam is Jorrit Rehorst, 43 jaar en getrouwd met Lineke. Met onze drie prachtige kinderen Tijme (13), Lukas (11) en Isa (9) wonen we op de Utrechtse heuvelrug in Driebergen waar ik in mijn vrije tijd graag sport. 

Oorspronkelijk opgeleid als sportfysio-, manueeltherapeut en bewegingswetenschapper heb ik jarenlang in de (sport)gezondheids- en patiëntenzorg gewerkt. Later ben ik dit gaan combineren met onderzoek en onderwijs binnen Hogeschool Utrecht. Het ontwikkelen en delen van kennis binnen onderwijs inspireert mij. In combinatie met mijn bedrijfskundige studie en ondernemende geest heb ik hier uiteindelijk prachtige opleidingen mogen realiseren vanuit diverse managementrollen.

Waarom heb je passie voor jouw vakgebied?

Mijn passie voor sport en prestatie in combinatie met onderwijs zijn kenmerkend en altijd bepalend geweest voor mijn werkzaamheden. Ik ben ervan overtuigd dat als mensen werkelijk doen wat ze echt leuk vinden, prestaties vaak vanzelf zullen volgen. Gedreven mensen die dat willen delen en anderen daardoor laten groeien is iets wat mij enorm inspireert. Om hieraan bij te kunnen dragen binnen Leadership Talents is een prachtige uitdaging en kans voor mij.

Waarom heb je gekozen voor Leadership Talents?

Mijn nieuwe rol biedt een aantal zeer uitdagende aspecten. Ten eerste het ondernemende karakter om Leadership Talents verder te helpen om nog groter en succesvoller te worden. Daarnaast het werken met zeer ervaren en gepassioneerde professionals en het (beroeps)onderwijs, waar een groot deel van mijn hart en ervaring ligt. Maar ook de kans om nieuwe dingen te leren en mijzelf verder te ontwikkelen, op het gebied van werving & selectie, acquisitie en commercie is een hele belangrijke drijfveer voor mij. Tot slot kreeg ik een goed gevoel bij de mensen van zowel Leadership Talents als House of Talents. Zij stralen een enorm positieve energie uit en willen er elke dag maximaal voor gaan, voor mij zeer aanstekelijk.

Wat is jouw motto?

Ik vind humor en relativeringsvermogen cruciale onderdelen van elke dag. Het houdt de focus op waar je passie en plezier van krijgt. Het helpt jezelf, maar ook de mensen om je heen, dat te doen waar je goed in bent en wat je leuk vindt. Voor mij erg belangrijk om met elkaar resultaat te behalen. Dus een dag niet gelachen, is zonde!

Waar kijk je het meeste naar uit?

Dat is niet specifiek één ding. Ik heb veel zin in mijn nieuwe functie en kijk uit naar de uitdagingen die komen gaan, het leren van nieuwe dingen binnen een nieuwe werkomgeving en het kennismaken met nieuwe collega’s. Daarnaast kijk ik met gezonde spanning uit naar het behalen van resultaten voor de organisatie, een belangrijke drijfveer voor mij om succesvol te zijn.

Overzicht nieuws
Jorrit Rehorst
Jorrit Rehorst /
Business Manager

Op zoek naar interim-managers voor het vo, mbo en hbo? Neem contact op met Leadership Talents!