icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Leadership Talents
Nieuws 27/09/2023

PlusTalent Onderwijs Management is nu Leadership Talents

Sind 1 julie 20223 zijn we House of Talents!

Zoals je ongetwijfeld hebt gelezen heten wij sinds afgelopen juli Leadership Talents en hebben we afscheid genomen van de naam PlusTalent. Als onderdeel van interim-netwerk House of Talents hebben al onze zusterbedrijven een meer herkenbare naam gekregen die ons nog sterker verbindt en herkenbaar is voor onze opdrachtgevers.

Als onderdeel van House Of Talents blijft Leadership Talents het (t)huis voor hoogwaardige expertise- op het gebied van interim-onderwijsmanagement. Hiermee geven we onze ambities verder gestalte als het gaat om leiderschap in interim management.

Met een breed scala aan interim-managers kunnen wij jou en onze andere relaties nog beter van dienst zijn. Wij kijken ernaar uit om de toekomst in te gaan als Leadership Talents. Verwacht van ons dezelfde kwaliteit en betrouwbaarheid, maar met een vernieuwde energie en een nog grotere drive om jouw organisatie succesvol te ondersteunen op het gebied van  interim-onderwijsmanagement.

We zijn ontzettend enthousiast over deze nieuwe stap en kijken ernaar uit om onze samenwerking voort te zetten onder de naam Leadership Talents. Als je vragen hebt naar aanleiding van deze verandering, staan wij altijd voor je klaar. Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Lees het volledige persbericht hier.

Op zoek naar interim-managers voor het vo, mbo en hbo? Neem contact op met Leadership Talents!