icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Leadership Talents
Blog 27/09/2023

Weer 3 midlancers in het onderwijs-management bij start nieuwe onderwijsjaar

Welkom Leadership Talents Experts

Vanaf de start van schooljaar 2023-2024, mag Leadership Talents 3 stevige nieuwe midlancers verwelkomen. Gerco van’t Spijker, Dennis van der Heijden en Harry Vos zijn met hun ervaring en kunde een geweldige aanvulling op de bestaande groep midlancers. Zij verstevigen met hun komst het fundament in de onderwijssectoren VO – MBO – HBO nog meer.

Gerco van 't Spijker, midlancer bij Leadership Talents
Een bijzonder moment van een nieuw begin, welkom bij Leadership Talents, Gerco!

Gerco van 't Spijker

...is de afgelopen jaren actief geweest als freelancer op leidinggevende posities in het onderwijsveld. Met rollen als coördinator, teamleider en directeur binnen het PO en VO heeft hij de nodige kennis en ervaring opgedaan om de functie van teamleider a.i. te vervullen. Dat doet hij sinds begin dit jaar binnen NUOVO, vestiging Anna van Rijn college in Nieuwegein.

Dennis van der Heyden
Welkom nieuwe midlance-collega's, veel succes en nog plezier!

Dennis van der Heijden

...heeft een jarenlange ervaring binnen het MBO onderwijs. Als opleidingsmanager heeft hij heeft op verschillende locaties van ROC Amsterdam gewerkt bij Zadkine in Rotterdam en als toegevoegd expert binnen de inspectie van het onderwijs.

De rol van opleidingsmanager binnen het MBO past hem dus als een jas! Hij is nu werkzaam in diezelfde functie, maar nu bij het Koning Willem 1 College in Den Bosch.

Harry Vos, interim-manager bij Leadership Talents
Harry Vos, interim-manager bij Leadership Talents

Harry Vos

...is de laatste in de rij die recent is overgestapt naar Leadership Talents. Harry is met zijn expertise binnen het HBO een geweldige toevoeging voor de bestaande groep midlancers. De afgelopen jaren is Harry actief geweest als freelancer in diverse directeursrollen en adviesopdrachten. Windesheim, de Haagse hogeschool, Hogeschool Rotterdam, Hogeschool Utrecht en de HAS zijn o.a. locaties waar Harry recent zijn “onderwijssteentje” heeft mogen bijdragen.

Heel veel succes en welkom thuis!

Op zoek naar interim-managers voor het vo, mbo en hbo? Neem contact op met Leadership Talents!