icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Leadership Talents
Blog 01/06/2021

Verandering als constante

Jeroen

Een zeer dynamisch schooljaar loopt weer op zijn einde. Een jaar met meer ontwikkelingen dan het jaar ervoor. Een trend die we allemaal al langere tijd voelen. Naast het verzorgen van het onderwijs, worden we steeds meer geconfronteerd met grote thema’s. Thema’s waarvan we allemaal voelen “daar moeten we iets mee”, maar waar beginnen we? Kunnen we het er wel bij doen? En wie gaat de kar trekken? Leadership Talents ging in gesprek met collega midlancer Luc Quinten die stelt: “We kunnen wel stellen dat verandering een constante is geworden!”

Luc Quinten
Luc Quinten /
Interim-Manager

Naast allerlei ontwikkelingen op het gebied van Leven-lang-ontwikkelen, hybride onderwijs en nieuwe kwalificatiedossiers worden we overspoeld met allerlei technologische ontwikkelingen. We zien dat deze vraagstukken steeds leiden tot complexe en grote projecten. Dergelijke projecten hebben vaak impact op meerdere onderwijsteams met hun specifieke wensen en behoeften en de ondersteunende diensten. Ze vragen om mensen met specifieke skills, tijd en ruimte. Dat maakt dat het steeds moeilijker wordt om dergelijke projecten onder te brengen bij zittende onderwijsmanagers.

Zit u ook met een vraagstuk of project dat snel en kundig opgepakt moet worden? Dan nodig ik u uit voor een vrijblijvend gesprek met ons. Onze interim managers staan met hun brede ervaring en kunde klaar om onderwijsinstellingen verder te helpen bouwen aan het onderwijs van morgen.

overzicht blogs
Luc Quinten
Luc Quinten /
Interim-Manager

Op zoek naar interim-managers voor het vo, mbo en hbo? Neem contact op met Leadership Talents!