icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij L&D Talents

L&D Talents Podcast – Aflevering 1: werkplekleren in de zorg (1/2)

L&D Talents

Noëlle van ’t Hek, al 15 jaar Learning & Development Expert bij L&D Talents, gaf tijdens de interne kennissessie ‘Master aan het woord’ een presentatie over het onderwerp: Werkplekleren in de zorg.

CZO Flex Level  
Noëlle werkt sinds oktober 2020 aan CZO Flex Level: een complex landelijk implementatieproject om opleidingen voor gespecialiseerd verpleegkundigen en medisch ondersteunende zorgprofessionals flexibeler en innovatiever vorm te geven. Dit is belangrijk om zorgprofessionals te behouden. Noëlle werkt in opdracht van het Albert Schweitzer ziekenhuis (ASz) in Dordrecht. Voor de kennissessie over werkplekleren in de zorg nodigde ze twee gastsprekers uit: Nicole Liebers (onderwijsadviseur bij Zorgcollege) en Natasja Kalkman (adviseur leren en ontwikkelen bij Ambulance Rotterdam Rijnmond). Lees hier een verslag van deze sessie.
 
Werkplekleren in de zorg  
In deze podcastaflevering praat Noëlle met Nicole en Natasja verder over het belang van werkplekleren in de zorg, een nieuwe manier van opleiden. Nicole en Natasja hebben zeer veel ervaring in de acute zorg als IC-verpleegkundigen en als opleiders. Wat houdt CZO Flex Level precies in? Wat zijn EPA’s eigenlijk en waarom zijn ze belangrijk? En wat is er allemaal voor nodig om de nieuwe manier van opleiden succesvol te maken? Je hoort het in deze aflevering.

Luister ook naar aflevering 2: werkplekleren in de zorg (deel 2/2), waarin Nicole met Nicole en Natasja de tips uit het artikel ‘Negen tips voor toetsing op de werkplaats’ bespreekt.

Beluister de podcast op Spotify

Beluister de podcast op Anchor

De experts van L&D Talents hebben een passie voor leren. Neem contact met ons op!