icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij L&D Talents

L&D Talents en het thema: Onboarding

Dream job ahead

Bedrijven doen veel moeite om hun werknemers aan zich te binden en snel op stoom te krijgen zodra zij in dienst zijn. Dit proces start wanneer een medewerker in dienst treedt, en eigenlijk zelfs al vanaf het eerste contact. Door middel van een goede onboarding geef je het proces van binden en op stoom krijgen van de medewerkers een vliegende start. De themagroep Onboarding specialiseert zich in dit thema en maakt hierbij direct de vertaalslag van theorie naar praktijk. Op deze manier kan L&D Talents haar klanten passend adviseren.

Een goede onboarding draagt bij aan het (ver)binden van nieuwe medewerkers aan de organisatie en zorgt ervoor dat zij snel en efficiënt hun functie kunnen uitoefenen.
Themagroep / Onboarding

Benieuwd hoe onboarding binnen jouw organisatie ingezet kan worden?

Wij denken graag met je mee. Neem contact op via office@ldtalents.nl

De experts van L&D Talents hebben een passie voor leren. Neem contact met ons op!