icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij L&D Talents

L&D Talents en het thema: Diversiteit & Inclusie

TriamFloat

L&D Talents maakt leeroplossingen voor een breed scala aan branches, beroepen en opdrachtgevers. Wij vinden het van belang dat we recht doen aan de diversiteit van eindgebruikers en dat leermiddelen inclusief zijn. Daarmee vergroten we het leerrendement. Door in het gehele proces, van analyse tot en met evaluatie, rekening te houden met diversiteit en verschillende kijk- en denkwijzen, leveren we onderwijskundig maatwerk van hoge kwaliteit. In de nieuwe themagroep Diversiteit & Inclusie vergroten onze experts hun expertise hierin.

Voorbeelden van vraagstukken van de opdrachtgever

  • Steeds vaker zijn diversiteit, inclusie en gelijkwaardigheid vertaald naar een visie, missie en doelstellingen voor alle lagen van de organisaties. Hoe draagt de onderwijskundige dienstverlening van L&D Talents daaraan bij?
  • In L&D-opdrachten voor (grote) internationale organisaties ontwikkelen we leermiddelen voor medewerkers van over de hele wereld, met een grote diversiteit aan culturen en (leer)behoeften. Hoe verzekeren we een passende leeroplossing voor elke doelgroep?
  • Hoe kun je een curriculum inclusiever maken en wat kun je doen om de onderwijsomgeving een plek te maken waar iedereen zich thuis voelt en verschillen tot hun recht komen?

Doelstellingen

We streven met onze leerinterventies naar toegankelijkheid en effectiviteit voor alle eindgebruikers. We onderzoeken wat er nodig is om leren en ontwikkelen inclusief te maken en ontwikkelen praktische handvatten voor het onderwijs en L&D. Daarin maken we uiteraard gebruik van de binnen en buiten ons netwerk bestaande expertise over dit onderwerp.

overzicht themagroepen

De experts van L&D Talents hebben een passie voor leren. Neem contact met ons op!