icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij IT Test Talents
Klantcase

CIMSOLUTIONS: “Ik hoef me nooit zorgen te maken over de experts van IT Test Talents”

klantcase

Wat maakt samenwerken met IT Test Talents zo bijzonder? We vroegen het IT Resource Manager Pim de Jong van CIMSOLUTONS. CIMSOLUTONS is een van de grotere IT-detacheringsbedrijven van Nederland, en een trouwe IT Test Talents opdrachtgever.

“We werken al jaren samen met IT Test Talents. Dankzij hun sterke basis van testspecialisten waren ze vanaf het begin af aan een interessante partij. Maar onze werkrelatie is in de loop der tijd verder uitgegroeid tot een warme, hechte, en succesvolle relatie. We hebben een fijne samenwerking met persoonlijk contact.”

Altijd positieve feedback over experts van IT Test Talents

"IT Test Talents valt echt op tussen de andere leveranciers. Het zijn totale ontzorgers en daarmee onderscheiden zij zich. IT Test Talents is ook een van de weinige partijen die in staat is om mensen goed aan zich te binden - en daar profiteren wij natuurlijk ook weer van. We krijgen altijd heel positieve feed back over de medewerkers van IT Test Talents die werken bij onze opdrachtgevers. Hierdoor gaat het matchen van sollicitanten heel goed. Niet alleen op de korte, maar ook op de lange termijn, wanneer een opdracht wordt uitgebreid." 

“IT Test Talents heeft stuk voor stuk pareltjes in dienst, die ook in bredere zin een organisatie verder helpen. Het zijn altijd experts die communicatief goed in elkaar steken, meedenken, in een organisatie hun weg weten te vinden, die je los kunt laten, maar ook goed samenwerken. Ik hoef me nooit zorgen te maken over de experts van IT Test Talents.”

Duidelijkheid en een goede relatie - wat er ook uitkomt

“Het contact met IT Test Talents is altijd heel toegankelijk en duidelijk. Eén telefoontje en je weet meteen waar je aan toe bent. Er wordt geen tijd verspild. En wat er ook uitkomt, de relatie blijft goed. We streven altijd naar een punt waar we elkaar kunnen versterken. Het is een clichématige win-winsituatie”.

Eén telefoontje, en je weet meteen waar je aan toe bent. We doen niet aan tijd verspillen!
Pim de Jong / CIMSOLUTIONS

Dezelfde visie, en een open en eerlijke communicatie

“De visie van IT Test Talents komt overeen met onze eigen visie. Bij CIMSOLUTONS vinden we het belangrijk dat we een persoonlijke afstemming hebben met onze leveranciers en sollicitanten. Zo kan iedereen die betrokken is elkaar goed in de ogen kijken, uitspreken wat belangrijk is, en de informatie delen die noodzakelijk is voor een aanvraag.

Het einddoel is een deal sluiten waarbij alle betrokken partijen tevreden zijn. Want uiteindelijk is het gewoon mensenwerk. We weten elkaar hierin telkens heel goed te vinden. De communicatie met IT Test Talents is open en eerlijk, en dat maakt dat de relatie langdurig en betrouwbaar is. Dat is voor mij, mijn medewerkers en voor CIMSOLUTONS een heel belangrijk gegeven.”

Voorbeeldcase CIMSOLUTONS:

Pim de Jong: “Als IT-detacheringsbedrijf werken we veel samen met de overheid. De laatste jaren is deze samenwerking steeds formeler geworden. Het gaat nu om Europese aanbestedingen die via richtlijnen worden geregisseerd. Dit betekent dat als een ministerie of afdelingen besluiten tot een aanbesteding van hun IT-diensten, dit kenbaar wordt gemaakt. Partijen kunnen zich er dan voor inschrijven. Vervolgens is er een kwalificatie op diverse onderdelen, en vaak is er ook een testcase waar je moet aantonen dat je zo’n aanvraag naar wens van de opdrachtgever kunt invullen. Onlangs haalden we een belangrijke aanbesteding binnen en we konden goed terugzien dat we op de proef van bekwaamheid mede dankzij de sollicitant van IT Test Talents een hele goede score hebben gehaald.”

Alle klant-verhalen

IT Test Talents: slimme schakel tussen business en IT. Ontdek de kracht van onze experts!