icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij IT Test Talents
Nieuws 27/05/2022

IT Test Talents meets jaren ’30

qoppo

Op woensdag 25 mei kwamen onze collega’s bijeen op het IT Test Talentsfeest maffiastyle, naar aanleiding van ons 15-jarig jubileum. Dit feest stond al gepland in december 2021, maar helaas kon het destijds -vanwege corona- niet doorgaan.

Wat was het gezellig om weer met zo’n grote groep bij elkaar te zijn. Het was bovendien een genot voor het oog, de 120 aanwezige experts (inclusief partner) in burlesque, charleston en maffia costuums. Tijdens het diner kon iedereen gezellig met elkaar bijpraten maar ook kennismaken. Business Manager Cinthya: “Wij hebben ook experts uitgenodigd die hun contract hebben getekend, maar eigenlijk nog moeten starten. Het is natuurlijk extra leuk om te zien hoe zij op deze manier hebben kennisgemaakt met hun nieuwe team.”

Na het diner was het tijd om te gokken en te dansen. Wat is een jaren ‘30 feest zonder een casino en live muziek?  Zo ontving iedereen een stapel muntjes voor de blackjacktafel of de roulettetafels. Aan het einde van de avond was er dan ook een prijs voor de expert die de meeste muntjes had verdiend. De grote winnaar was Yildirim Mermertas.

Onze experts hebben ook hun dansmoves op de dansvloer getoond tijdens het liveoptreden van de band “Hottub Hero’s”. Ook werd er een prijs uitgereikt voor beste geklede Maffia of jaren ‘30 stijl. Deze werd terecht gewonnen door expert “Kenneth Lieveld”. The godfather werd hij ook wel genoemd tijdens deze avond.

best gekleed

Wij zijn ontzettend trots en blij dat we met zoveel experts (en hun partners) een fantastische avond hebben gehad. Aan het eind van de avond was er nog een primeur: Executive Business manager Arjo zong met de band onze “IT Test TalentsSong”. Een erg memorabel moment.

Op naar nog meer gave feesten met onze experts.

qoppo

IT Test Talents: slimme schakel tussen business en IT. Ontdek de kracht van onze experts!