icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij IT Test Talents
Nieuws 17/11/2020

"Nauw samenwerken én testen maakt mijn werk interessanter en uitdagender"

Maikel

Onze experts zijn communicatief sterk en weten zich goed weten te verplaatsen in de belangen van de opdrachtgever. Het zijn geen types die klakkeloos hun werk doen, maar kritische meedenkers. Ondernemende experts die overzien wat er moet gebeuren.
Zo ook onze collega Maikel Sommandas. We stellen hem graag aan je voor.

Waarom heb jij liefde voor het (test)vak?
"Het geeft mij de mogelijkheid om software te leveren die niet alleen beter te gebruiken is, maar ook het werk van de opdrachtgever beter en makkelijker maakt. Als IT-Tester praat en werk je met mensen in de organisatie die elk hun eigen expertise hebben. In mijn rol komen de verschillende werken bij elkaar en is het mijn taak is om te bepalen of alles naar behoren werkt. Er wordt nu veel vaker in groepsverband getest. Ik bedoel daarmee, zoals we in teams werken met verschillende expertises en ervaringen. Nauw samenwerken en testen met anderen maakt mijn werk nog interessanter, uitdagender en geeft meer voldoening."

Op welke interim opdracht ben jij het meest trots?
"Op elke interim opdracht waar ik gevraagd ben om langer te blijven of nog een keer terug te komen. Het doet mij enorm goed om te weten dat ik als externe kracht en collega goed ben bevallen bij de mensen waar ik mee gewerkt heb. Er zijn een aantal interim opdrachten geweest waar ik mocht terugkomen en dat heb ik met alle plezier gedaan. Op een goede tweede plaats komen de opdrachten waar ik lang heb mogen testen. Hoe langer je bij de opdrachtgever bent, des te meer je de opdrachtgever, het product en de organisatie leert kennen. Je waarde voor de opdrachtgever of opdracht kan dan alleen maar groeien."

Wat zou je graag nog willen doen in jouw vak(gebied)?
"Ik heb al meerdere jaren ervaring met testen, maar ons vak is (nog) steeds in beweging. Mijn doel is om zoveel mogelijk te blijven leren om zo goed mogelijk mee te doen als tester."

Ben je op zoek naar een gedreven Test-Expert met alle kennis in huis?
Maikel is beschikbaar voor een nieuwe uitdaging. Neem contact op met Business Manager Sid Boedhoe, via 06 - 100 80 869

Overzicht nieuws
Maikel
Maikel Sommandas /
Testexpert

IT Test Talents: slimme schakel tussen business en IT. Ontdek de kracht van onze experts!