icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij IT Test Talents
Nieuws 05/11/2020

"De weg naar kwaliteit is een weg die je samen bewandelt"

JAMes

Onze experts zijn communicatief sterk en weten zich goed weten te verplaatsen in de belangen van de opdrachtgever. Het zijn geen types die klakkeloos hun werk doen, maar kritische meedenkers. Ondernemende professionals die overzien wat er moet gebeuren.
Zo ook onze collega James Cheung. We stellen hem graag aan je voor.

Waarom heb jij liefde voor het (test)vak?
"Ik ben een teamspeler met een voorliefde voor verbeteren; wil je groeien in je vakgebied? Dan ontkom je er niet aan om continue te optimaliseren. Tijdens het testen ben ik het systeem aan het breken, terwijl ik toch constructief bezig ben. Mijn bevindingen tonen aan dat er toch onverwachte foutjes zitten in het ontwerp of software en dat maakt het leuk. Mijn collega’s beschrijven mij als kritisch zelfstandig, grondig, sympathiek en recht voor z’n raap. Als ik een mening heb dan deel ik deze, om ons als team beter te laten presteren. De weg naar kwaliteit is een weg die je samen bewandelt."

Op welke opdracht ben jij het meest trots?
"Bij mijn laatste opdracht -waar ik mijn eindevaluatie gesprek had- was in de call het hele managementteam en collega’s aanwezig, terwijl ik alleen de hoogste manager verwachtte. De evaluatie ging over hoe ze mij ervaren hebben en wat ik heb toegevoegd aan het project met een opsomming van mijn kwaliteiten. Het was een leuke verrassing en afscheid."

Wat zou je graag nog willen doen in jouw vak(gebied)?
"Als Test Manager / Test Coördinator / Test Analist zit ik aan de management of functionele kant van het testen. Ik heb kennis over testautomatisering, maar krijg vaak te weinig tijd om met de automatiseringstools te spelen."

Ben je op zoek naar een gedreven Test-Expert met alle kennis in huis?
James is beschikbaar voor een nieuwe uitdaging. Neem contact op met Business Manager Sid Boedhoe, via 06 - 100 80 869

Overzicht nieuws

IT Test Talents: slimme schakel tussen business en IT. Ontdek de kracht van onze experts!