icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij IT Test Talents
Nieuws 29/09/2020

"Ik krijg energie van opdrachten waarin ik vrijheid krijg"

qoppo

Onze collega’s zijn communicatief sterk en weten zich goed te verplaatsen in de belangen van de opdrachtgever. Het zijn geen types die klakkeloos hun werk doen, maar kritische meedenkers. Ondernemende professionals die overzien wat er moet gebeuren.
Zo ook collega Ivan Nikolic. We stellen hem graag aan je voor.

Waarom heb jij liefde voor het (test)vak?
"Sinds kleins af aan was ik bezig met techniek. Ik haalde VHS recorders van het grofvuil met mijn buurjongens om deze uit elkaar te halen en te zien hoe ze werkten. Later kwamen de eerste Pentium computers en Internet, toen was ik verkocht. Na mijn geslaagde Technische Informatica opleiding wilde ik meer en haalde ik ook mijn Bedrijfskundige Informatica diploma. Toen was mijn keus snel gevallen op het testvak waar ik met beide facetten van het vak te maken had, zowel techniek als bedrijfsprocessen. Het kunnen komen in 'keukens' van diverse organisaties kon mijn honger naar kennis stillen. En het onbevreesd durven drukken op knoppen waar je niet aan hoort te zitten, puur uit nieuwsgierigheid om te kijken wat er gebeurt, heeft me altijd gefascineerd."

Op welke interim opdracht ben jij het meest trots?
"Ik ben trots op de opdrachten waarbij ik de vrijheid krijg om echt mijn skills te kunnen toepassen. Zo kan ik goed mijn toegevoegde waarde aan de opdrachtgever laten zien. Dit was o.a. het geval bij mijn laatste opdracht bij de Briskergroup in Rotterdam."

Wat zou je graag nog willen doen in jouw vak(gebied)?
"Het security aspect en social engineering vind ik interessant om te combineren met testen, gezien de digitale wereld waar we nu in leven. Ik zou me nog meer in de psyche van de gebruiker willen verplaatsen om de kwaliteit van het product naar een hoger niveau te tillen. Het testen van smartdevices en software in auto's lijkt me ook erg interessant om mee in aanraking te komen."

Ben je op zoek naar een gedreven Testexpert met alle kennis in huis?
Ivan is beschikbaar voor een nieuwe uitdaging. Neem contact op met Business Manager Sid Boedhoe, via 06 - 100 80 869

Overzicht nieuws
Ivan
Ivan Nikolic /
Testexpert

IT Test Talents: slimme schakel tussen business en IT. Ontdek de kracht van onze experts!