icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij IT Test Talents
Nieuws 13/07/2021

"Ik zie testen als een grote puzzel, waar ik voldoening uithaal bij het oplossen ervan"

Halil

We mogen een nieuwe collega verwelkomen bij ons team: Halil Güner. Vol enthousiasme gaat hij aan de slag als expert. Hij stelt zich aan ons voor!

Kun je jezelf kort voorstellen?

"Ik ben Halil Güner en woonachtig in Apeldoorn. Ik ben een enthousiaste ontwikkelaar met een grote passie voor architectuur en testautomatisering. Ik droeg bij aan de onlinewereld van het merk Centraal Beheer binnen Achmea. Hierbij behoefde ik vanuit T-shaping verschillende functies, van .NET Specialist, Solution Designer tot Test Specialist. 

In mijn vrije tijd renoveer ik mijn huis, zoek ik graag de gezelligheid op met vrienden, toer ik met de auto, game of programmeer ik. Hiernaast heb ik een ruime interesse voor maatschappelijke en wetenschappelijke ontwikkelingen."

Waarom heb je passie voor jouw vakgebied?

"Ik houd van complexe technische uitdagingen. Ik zie het als een grote puzzel, waar ik voldoening uithaal bij het oplossen ervan, rekening houdend met verschillende factoren en stakeholders. De communicatie met alle betrokkenen speelt ook een grote rol in mijn passie.

Naast het dynamische en uitdagende werk houd ik ervan dat je in de IT nooit bent uitgeleerd."

Waar een wil is, is een weg.
Halil / IT Test Talents

Waarom heb je gekozen voor IT Test Talents?

"Ik twijfelde eerst om voor mezelf te beginnen, totdat mijn collega's me verwezen naar IT Test Talents. Tijdens mijn informatiezoektocht werd ik positief verrast door het organisatiemodel en de transparantie hierbinnen. En later ook door de open houding en de fijne communicatie waarbij je elkaar als persoon beter leert kennen en niet het gevoel hebt dat je slechts een nummer bent. Na slechts één gesprek was het al raak. Als expert kreeg ik direct het gevoel dat ik erbij hoorde!"

Waar kijk je het meeste naar uit? 

"Ik kijk ernaar uit om zo snel mogelijk aan de slag te gaan en mijn bijdrage te leveren aan gave projecten."

Overzicht Nieuws

IT Test Talents: slimme schakel tussen business en IT. Ontdek de kracht van onze experts!