icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij IT Test Talents
Nieuws 14/06/2021

"Ik kijk ernaar uit om samen van IT Test Talents een blijvend succes te maken"

Cinthya

We hebben er een nieuwe Business Manager bij: Cinthya Poulina. Na jaren zelf in het testvak te hebben gewerkt, werd het tijd om de volgende stap te nemen. Ze stelt zich aan ons voor!

Kun je jezelf voorstellen?

"Ik ben Cinthya Poulina, 40 jaar, geboren en getogen in Curaçao. Ik woon samen met mijn vriend Akil en mijn twee dochters Alyssa (7) en Alannah (5) in De Meern. Ik heb ook nog een stiefdochter Zoë (8) en een stiefzoon Keanu (13).

Ik omschrijf mezelf als een extraverte, gezellige dame met een vlotte babbel. 22 jaar geleden ben ik verhuisd naar Nederland voor mijn studie en sindsdien ben ik hier blijven hangen. In Utrecht heb ik de hbo studie Digitale Communicatie afgerond en ben daarna een master “Communicatie en Informatie Wetenschappen” gaan doen in Tilburg. 14 jaar geleden, na mijn Universitaire studie, ben ik in het testvak gerold bij Polteq. Tijdens mijn testjaren heb ik veel cursussen en certificaten behaald en heb ik mooie interim opdrachten als Tester, Test Coördinator en Test Manager vervuld bij verschillende opdrachtgevers zoals NS, InTraffic, ProRail, Enrise, Lab Digital etc."

Waarom heb je passie voor jouw vak?

"Ik ben van mezelf een heel behulpzaam type. Toen ik in het testvak rolde vond ik het gaaf om de opdrachtgever te helpen. Je bent dan van toegevoegde waarde voor de maatschappij. Bij IT Test Talents help ik de medewerker aan een mooie opdracht waarbij de opdrachtgever dan ook weer geholpen is. Ik ben dan constant in contact met mensen, wat ik erg fijn vind."

Waarom heb je gekozen voor IT Test Talents?

"In de laatste jaren als tester heb ik diverse andere testers gecoacht in hun opdrachten, wat ik erg leuk vind om te doen. Na al deze jaren als Test Manager en Coach vond ik het tijd voor iets nieuws. Ik kende IT Test Talents al een aantal jaar en vond dat dit de uitgewezen kans was voor mij om aan iets nieuws te beginnen, waarbij ik wel mijn vakkennis kan blijven toepassen. Het testvak zelf vind ik nog steeds leuk. Bij IT Test Talents ben ik nog steeds bezig met het testvak, maar het leukste aan IT Test Talents vind ik dat hier de medewerker centraal staat. Bij andere bedrijven hoor je vaak “klant is koning”. Bij IT Test Talents zorgen we ervoor dat de medewerker blij is, waardoor de opdrachtgever dat ook is."

Kun je iets verrassends over jezelf vertellen?

"Vroeger noemden ze mij de dancing Queen. Ik heb heel veel jaren salsa shows gegeven in binnen en buitenland en dansen is dan ook 1 van mijn grote passies. Ik probeer dan ook elk jaar mee te lopen in de Carnavalsoptocht van Curaçao. Naast mijn dagelijkste werkzaamheden in het testvak, verzorg ik als eigenaresse van Xcite Zumba Danceclub samen met een team van 5 andere leraren Zumba danslessen in de regio van Vleuten, De Meern en Leidsche Rijn."

Waar kijk je het meeste naar uit?

"Ik kijk heel erg uit naar een leuke tijd bij IT Test Talents. Dat we van IT Test Talents een blijvend succes maken en dat ik samen met iedereen veel plezierige momenten mag beleven."

Overzicht Nieuws
QoppoConsult
Cinthya Poulina /
Business Manager

IT Test Talents: slimme schakel tussen business en IT. Ontdek de kracht van onze experts!