icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij IT Test Talents
Nieuws 27/12/2021

"Ik hou ervan om experts in hun kracht te zetten"

qoppo

We hebben een nieuwe Business Manager: Keta Maria Teka. Ze stelt zich aan ons voor!

Kun je jezelf voorstellen?

Hallo collega's van House of Talents en opdrachtgevers. Ik ben Keta Maria Teka, 30 jaar, kom oorspronkelijk uit de achterhoek maar woon nu al jaren met plezier in Veenendaal. Al tijdens mijn studie Human Resource en Business Management, zette ik mijn eerste stappen in de wereld van arbeidsbemiddeling. Nu ruim 10 jaar verder en nog steeds niet uitgekeken!

Waarom heb je passie voor jouw vak?

Ik hou ervan om experts in hun kracht te zetten, te onderzoeken wat iemand drijft en nodig heeft om te floreren. Aan de andere kant vind ik het leuk om te onderzoeken wat voor type persoon een opdrachtgever nodig heeft om zijn business draaide te houden. Het matchen van vraag en aanbod op een duurzame manier maakt mij gelukkig.

Waarom heb je gekozen voor IT Test Talents?

Arjo en IT Test Talents ken ik van mijn tijd bij Centric (sinds 2016). IT Test Talents staat bij mij bekend als een mooie eigenzinnige testclub met gedreven experts. Dat ik mijzelf vanaf februari expert mag noemen vind ik een enorme eer! 

Vertel iets verrassends over jezelf of wat is jouw motto?

Ik kijk graag naar voetbal en ben een trouwe PSV-supporter. Mijn motto is een Afrikaans gezegde (mijn roots liggen in Angola/Congo).“If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together” vertaling: Alleen ga je sneller, samen kom je verder. Dat wil zeggen: het aangaan en onderhouden van relaties is belangrijk. Je hebt elkaar nodig om verder te komen.

Waar kijk je het meeste naar uit?

Om onderdeel te zijn van IT Test Talents en House of Talents (de grondleggers van het Midlance model). Ook kijk ik uit naar de mooie successen die wij gaan boeken met alle collega's van IT Test Talents! 

Overzicht nieuws

IT Test Talents: slimme schakel tussen business en IT. Ontdek de kracht van onze experts!