icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij IT Test Talents
Nieuws 05/11/2021

"Ik hou ervan om als kritisch, maar positief persoon te zoeken naar verbeterpunten"

Qoppoconsult

We mogen een nieuwe collega verwelkomen bij ons team: Gagen Ramcharan. Vol enthousiasme gaat hij aan de slag als expert. Hij stelt zich aan ons voor!

Kun je jezelf kort voorstellen?

"Ik ben Gagen Ramcharan, geboren en getogen in Eindhoven en momenteel samen met mijn lieve vrouw woonachtig in Den Haag. Ik heb Toegepaste Psychologie gestudeerd. De reden dat ik koos voor deze studie was omdat ik altijd al nieuwsgierig was naar de gedachtegang van de mens en de interactie tussen de mensen. Tijdens deze studie onderzocht ik onder andere welke (iPad) applicaties geschikt waren voor de dagbesteding van patiënten met de ziekte van Parkinson. Ik vond het zo fascinerend om te zien hoe de technologie een glimlach op de gezichten van deze kwetsbare groep kon toveren. Het was voor mij echt een eye-opener. Dit heeft mij ertoe gedreven dat ik twee jaar na het afronden van mijn opleiding een Software Development traineership ging volgen, waarna ik uiteindelijk in het testvak terecht ben gekomen. Buiten mijn werk hou ik me vooral bezig met sporten (krachtsport en voetbal). Ik hou van koken, wandelen (zowel in de natuur als in stedelijke gebieden) en veel met vrienden, familie en kennissen zijn."

Waarom heb je passie voor jouw vakgebied?

"Kwaliteitswaarborging staat bij mij hoog in het vaandel. Ik hou ervan om als kritisch, maar positief persoon te zoeken naar verbeterpunten. Maar het leukste is toch wel het hele proces om als team een mooi product neer te zetten."

Waarom heb je gekozen voor IT Test Talents?

"Te veel om op te noemen. Enkele belangrijke steekwoorden op een rij: fantastische arbeidsvoorwaarden, geweldige mensen, heerlijke sfeer!" 

Wat is jouw motto?

"Set your heart upon your work, but never on its reward."

Waar kijk je het meeste naar uit?

"Ik ben pas begonnen bij een leuke opdracht. Ik kijk uit naar de leuke samenwerking met mijn collega’s. En natuurlijk kijk ik ook uit naar de veel leuke uitjes met mijn mede experts!"

IT Test Talents: slimme schakel tussen business en IT. Ontdek de kracht van onze experts!