icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij IT Test Talents
Nieuws 23/01/2020

Idris: "Het voelde meteen vertrouwd bij IT Test Talents"

qoppo

Maak kennis met de altijd naar uitdaging zoekende Idris Hassan, tester bij IT Test Talents.

Kun je jezelf kort voorstellen? 
Mijn naam is Idris Hassan. Ik ben geboren in Mogadishu Somalië, maar opgegroeid in Enschede. In Enschede heb ik het langste gewoond en ben ik afgestudeerd aan het Saxion. Daarnaast heb ik ook in een aantal landen buiten Europa gewoond, vooral in Afrika voor werk en ook om mijn roots te herondekken.

Waarom heb je passie voor jouw vakgebied?
Mijn passie voor het vakgebied is ontstaan omdat ik van nature graag complexe puzzels diep wil doorgronden en oplossen. Vooral in het testvak kom je projecten tegen die vaak geen begin of einde hebben en dan moet je maar uitvinden waar je begint. Het blijft altijd een uitdaging wanneer je een probleem hebt opgelost dat er al een tijdje lag en je aan deadlines vastzit.

Waarom heb je gekozen voor IT Test Talents?
Bij het eerste gesprek voelde IT Test Talents als een open en warme club professionals. Ik kreeg directe antwoorden op al mijn vragen en het gevoel dat er naar me geluisterd werd. Het is een organisatie waarbij je niet verdwijnt in de menigte, het voelt vertrouwd en relaxt.

Vertel iets verrassends over jezelf (of) wat is jouw motto?
Mijn motto is
"tijd is het meest kostbare valuta"

Waar kijk je het meeste naar uit?
Waar ik het meeste naar uitkijk is een opdracht waarin ik word uitgedaagd en mezelf flink kan verbeteren.

Overzicht nieuws
QoppoConsult
Idris Hassan /
Testexpert

IT Test Talents: slimme schakel tussen business en IT. Ontdek de kracht van onze experts!