icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij IT Test Talents
Nieuws 20/06/2023

Een geslaagde zomer-BBQ!

IT Test Talents

De jaarlijkse zomer-BBQ bij IT Test Talents: was weer een groot succes! Velen kwamen samen om te genieten van goed gezelschap, heerlijk eten en een geweldige sfeer.

Het hoogtepunt van de avond was ongetwijfeld het fantastische kookwerk van Piccalilly. Hun culinaire kunsten waren weer van topniveau en lieten onze smaakpapillen dansen van vreugde. Vooral de sappige lamskoteletten en de perfect bereide zalm waren absolute favorieten onder de experts. Maar ook de verrukkelijke salades, sappige hamburgers, smakelijke satés en verrassende vegetarische hapjes waren heerlijk.

Om de feeststemming compleet te maken, hadden we een bijzondere DJ, namelijk onze collega Kris Bansie, beter bekend als DJ Baltics van Dev Talents. Kris zorgde voor de perfecte zomerse vibes. Het was onmogelijk om stil te blijven staan toen hij een fantastisch salsa-nummer draaide. Op de dansvloer stonden al snel collega’s Rikash en Ivan, die samen met Cinthya de hun heupen losgooiden.

Onze bekende mobiele ijscokar was ook aanwezig, gevuld met de meest verfrissende smaken. Het was een waar genot om even af te koelen met een heerlijk ijsje in de hand, terwijl we genoten van elkaars gezelschap.

Onze jaarlijkse zomer-BBQ was niet alleen een culinair festijn, maar ook een moment van samen zijn, plezier en ontspanning. We kunnen zeggen dat dit zeker goed gelukt is.

IT Test Talents
IT Test Talents
IT Test Talents

IT Test Talents: slimme schakel tussen business en IT. Ontdek de kracht van onze experts!