icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij IT Test Talents
Nieuws 16/12/2019

Een fris eindejaarscadeau voor onze experts!

Ontvangst

Bij IT Test Talents zetten we ons in voor een betere wereld voor onze experts. Dit jaar hebben we die missie uitgebreid naar onze omgeving. Beide kwamen mooi samen in ons eindejaarscadeau van 2019.

Geen kerstpakket

Dit jaar geen kerstpakket vol lekkers dat in een week op is, of misschien helemaal niet bij jouw wensen aansluit, voor experts, maar een duurzaam cadeau waar je lang plezier van hebt! In plaats van de grote doos vol lekkers kregen experts dit jaar een grote doos met een Sodastream cadeau. Met dit mooie apparaat maak je simpel van kraanwater bruisend water, waar je met behulp van siropen zelfs cola, sinas of andere dranken mee kunt maken. 

We wilden graag een bruisend cadeau geven én een boodschap afgeven dat MVO helemaal niet moeilijk of stoffig hoeft te zijn. Hoe gaaf is deze oplossing!
Arjo Miedema / IT Test Talents

Waarom een sodastream?

Met een sodastream maak je simpel water met prik uit kraanwater. Lekker en verfrissend, maar ook een stuk minder belastend voor het milieu. Je gebruikt telkens dezelfde fles, dus die hoeft niet gerecycled te worden. Daarnaast hoeven de flessen ook niet vervoerd te worden, wat ontzettend veel transport CO2 voorkomt. En de CO2 uit de cilinders? Dat is rest CO2 uit fabrieken. Hoewel die wel extra in de lucht komt, was die er ook gekomen zonder jouw verbruik. Bovendien is sodastream ook nog eens streng in recycling van de cilinders: je krijgt in de winkel pas een nieuwe mee als je de lege inwisselt. 

Proost, op jullie

Vanaf deze feestdagen zijn experts dus wéér een tandje duurzamer dan de afgelopen tijd al waren, en gaan ze fris en bruisend het nieuwe jaar in!

Overzicht nieuws

IT Test Talents: slimme schakel tussen business en IT. Ontdek de kracht van onze experts!