icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij IT Test Talents
Nieuws 24/05/2022

Business Manager Bertin Bom over IT Test Talents, DJ’en en dankbaar zijn

QoppoConsult

Wij zijn trots op onze experts. Want met z’n allen maken we ons werk leuk én betekenisvol. En dat geldt natuurlijk ook voor onze Business Managers, die de experts recruiten en begeleiden. En omdat we bij IT Test Talents zo hard groeien, waren we op zoek naar een nieuwe Business Manager om ons team te versterken. Na even zoeken, vonden er een – en wat voor één! In dit blog stellen we Bertin, onze nieuwe Business Manager, DJ én producer aan je voor.

Bertin sloeg in als een Bom. Met zijn energie, kennis en kunde, zagen we hem meteen voor ons als nieuwe Business Manager. Gelukkig was het gevoel wederzijds. Tijd om hem te leren kennen.

Bertin, vertel eens wat over jezelf!

“Ik ben Bertin Bom, 48 jaar. Ik woon in Rotterdam en ik heb twee knappe tienerzoons. Mijn achtergrond is ICT- en telecommunicatie. Ik heb bijna mijn hele carrière gewerkt bij KPN. Hier had ik verschillende technische rollen als Netwerkmanager Voice, Architect, Testcoördinator, Testmanager en Kwaliteitsmanager. Ook heb ik als Voice Engineer bij Casema (nu Ziggo) en als Beveiligingsadviseur bij DTO (Defensie Telematica Organisatie) gewerkt. Tijdens mijn werk bij KPN, haalde ik in de avonduren mijn HBO-opleiding  Telematica.”

En je bent niet alleen bekwaam in de IT, hadden we begrepen?

“Klopt! Naast mijn werk in het testvak, ben ik ook dj en producer. Als sinds mijn jeugd ben ik aan het dj'en. Ik heb een eigen elektronische muzieklabel Ambiophonic Records, waarvoor in producties maak. In mijn vrije tijd maak ik verder muziek bij beeld-opdrachten onder de naam AudioVoor. Dit doe ik bijvoorbeeld voor bedrijfsfilms, TV of videogames. Daarnaast sport ik ook graag. Ik doe aan fitness en hardlopen om fit en vitaal te blijven.”

Gaaf. En hoe ben je bij ons terechtgekomen?

“Een paar jaar geleden vertelde mijn tweelingzus over een conferentie waar Arjo zijn bekende Arjo-Midlance-show deed, haha. Hij vertelde over het midlance-principe op het gebied van testen. Ik had toen later een gesprek met Arjo, en er was echt een goede match, maar ik was toen nog niet helemaal klaar om te stoppen bij KPN.

Toen er vorig jaar een reorganisatie was en veel van mijn collega’s weg moesten, begon ik na te denken over wat ik verder met mijn carrière wilde doen. Ik nam een tijd verlof op, en begon mijn eigen onderneming AudioVoor.

Maar toen ik merkte dat het allemaal niet zo snel liep als dat ik had gehoopt, ging ik weer op zoek om als Testmanager aan de slag te gaan. Ik kwam terug bij IT Test Talents, eigenlijk om te werken als Testmanager, maar toen vroegen ze me of ik als Business Manager wilde beginnen.”

Soms komen dingen zo op je pad als het juiste moment er is, en je er klaar voor bent
Bertin Bom / IT Test Talents

Wat vind je van je werk als Business Manager bij IT Test Talents?

“Ik vind het werk als Business Manager een geweldige nieuwe uitdaging: De ervaring op het gebied van testen, combineren met mensen helpen groeien in hun rol waar ze goed in zijn.  Ik wil ze laten schijnen zodat ze lekker in hun vel zitten, en vol blijdschap voor onze klanten kunnen werken.

Ik werk met toffe, lieve en enthousiaste mensen en heb het helemaal naar me zin. Soms komen dingen zo op je pad als het juiste moment er is, en je er klaar voor bent. Ik ben een blij, tevreden en dankbaar mens!”

Dankjewel voor je tijd, Bertin. We wensen je veel plezier in je nieuwe functie, en hopen dat je tijdens ons volgende bedrijfsevent een plaatje draait!

Overzicht nieuws

IT Test Talents: slimme schakel tussen business en IT. Ontdek de kracht van onze experts!