icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij IT Test Talents
Nieuws 08/07/2020

Bij IT Test Talents werken de beste Testexperts: maak kennis met Derrick

Qoppo

Onze experts zijn communicatief sterk en weten zich goed te verplaatsen in de belangen van de opdrachtgever. Het zijn geen types die klakkeloos hun werk doen, maar kritische meedenkers. Ondernemende experts die overzien wat er moet gebeuren.

Zo ook Testexpert Derrick Tjon-A-Meeuw. We stellen hem graag aan je voor!

Waarom heb jij liefde voor het (test)vak?
Ik houd van diversiteit, puzzelen en heb affiniteit met computers. Door mijn sociale vaardigheden kan ik deze drie zaken combineren. Dit maakt het (test)vak voor mij interessant. 

Op welke opdracht ben jij het meest trots?
Ik krijg voldoening van een interim opdracht waarin ik mijn kennis kan delen en ook zelf nieuwe dingen kan leren. Het is voor mij ook belangrijk om de opdrachtgever en het team tevreden te stellen.

In in één van mijn interim opdrachten heb ik -door middel van een presentatie- het werken volgens de ATDD-methode (red: Acceptance Test-Driven Development) voorgesteld. Uiteindelijk is ook voor deze methode gekozen en ik ben trots dat dit goed heeft uitgepakt voor zowel het team als het project.

Wat zou je graag nog willen doen in jouw vak(gebied)?
Verbreding van mijn kennis vind ik belangrijk. Ik wil specialiseren in testautomatisering met een ruime kennis van verschillende testtools.

Ben je op zoek naar een gedreven Testexpert met alle kennis in huis? Derrick is beschikbaar voor een nieuwe uitdaging. Neem contact op met Business Manager Sid Boedhoe, via 06 - 100 80 869

Overzicht nieuws

IT Test Talents: slimme schakel tussen business en IT. Ontdek de kracht van onze experts!