icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij IT Test Talents
Blog 18/12/2018

IT Test Talentsconsult 2018: Fan van The A-Team

The A-Team

Executive Business Manager Arjo Miedema blikt terug op het 2018 van IT Test Talentsconsult én op zijn jeugdhelden.

Jeugdhelden

Als klein kind was ik al fan van the A-team en met name Mr T. (B.A. Barachus) was natuurlijk mijn grote held. Nu het programma weer voor de 381e keer wordt herhaald ga je iets anders naar het programma kijken. Toch wel heel bijzonder als er iedere keer met zoveel geschut geen doden vallen, dat auto’s door de lucht vliegen en doorrijden, terwijl een gemiddelde lease-auto overlijdt tegen een lantarenpaal.

Wat bijzonder is aan iedere aflevering van The A-Team is dat het goed afloopt door samenwerking, doorzettingsvermogen en het af en toe incasseren. Het leuke hieraan is dat Hannibal altijd een plan heeft en met dit plan The A-team onoverwinnelijk maakt.  En zo voelt het bij IT Test Talents momenteel ook! We hebben ook in 2018 weer mooie cijfers laten zien, maar vooral veel energie gehaald uit de bestaande experts en de nieuwe die ons zijn komen versterken. En omdat het goed gaat, krijg je ruimte om te investeren.

Soms voel ik me een klein beetje Hannibal
Arjo Miedema / IT Test Talentsconsult

Repareer het dak...

Een belangrijke leermeester voor mij is toch onze CEO Martijn Kamermans, een manager met een andere stijl van managen dan ik, maar briljant slim. Een van zijn basisregels die ik zeer ter harte heb genomen is: Repareer het dak als de zon schijnt! Juist dat is hetgeen dat we dit jaar bij IT Test Talents hebben gedaan. Er zijn een aantal grotere projecten de revue gepasseerd, waaronder de recruitment-campagne (story-telling met video) die nagenoeg klaar is voor 2019, de nieuwe website, het grote IT Test TalentsCabana 12,5 jaar feest, onze stand op Testnet, de Nieuwe CV-template die klaar is voor 2019, de start van het onderzoek naar de toekomst van de functioneel tester met een stagiair, de opleidingsportal samenwerking met Marosel, HoT-zomerfeest enz….  en allemaal naast de gewone werkzaamheden.

En ondertussen gegroeid, businessplan 2018 behaald en als klap op de vuurpijl daarvoor ook erkenning gekregen met een FD Gazellen Award 2018.

qoppo
The Q-Team

Trots!

Is dit een-en-al lof trompetter voor IT Test Talents? Eerlijk?.... ja, eigenlijk wel, want we hebben met z’n allen gebruik gemaakt van de tijd, de conjunctuur, onze bijzondere manier van werken en een beetje gezond geluk. En ik vind het leuk, omdat we gave bazen en bazinnen in dienst hebben, omdat we super collega’s hebben die iedere dag weer extra gas geven op de toekomst van IT Test Talents en de experts.

Dus de wijze les: er zullen echt ook mindere tijden komen, maar even genieten van alle successen is noodzakelijk, voordat we weer het nieuwe jaar in gaan.

En waar komt dan the A-Team om de hoek zeilen? Nou niet omdat Frits veel lijkt op Face of dat Claar zich kan matchen met Murdock, laat staan dat Gijs hier als B.A. z’n spierballen vertoont! Maar soms voel ik me een klein beetje Hannibal, genietend van een drankje (ik rook geen sigaren) en denk ik bij mezelf: This is the A-Team! and I love it when a plan comes together.

Overzicht blogs

Ook bij zo'n avontuurlijke club werken?

Check onze filmpjes en vacatures!

Nieuwe Business Manager Claar: IT Test Talents groeit!

Practice what you preach!

IT Test Talents: slimme schakel tussen business en IT. Ontdek de kracht van onze experts!