icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij IT Test Talents
Blog 30/08/2019

QC wordt QCN!!

Arjo tekent voor de samenwerking tussen Qoppoconsult en Trees for all

Terugkijkend naar mijn carrière is er in de wereld op sommige vlakken veel veranderd en op andere vlakken helemaal niets. Immers, 20 jaar geleden stond ik ’s morgens op, nam een ontbijtje, reed in mijn lease-auto naar de zaak, ging me druk maken om van alles en nog wat. Reed dan vervolgens naar de C1000 (inmiddels Jumbo), deed boodschappen, kookte en ging een avondje iets doen, variërend van op de bank zitten tot een leuke muzikale avond met een bandje. Dat ritme is in die jaren niet veel veranderd.

Toekomst voor kleine experttjes

Tegelijkertijd is er wel veel anders geworden, zoals de snelheid van communiceren, de mobiele telefoon en internet, maar ook ons consumptieverbruik en het bewustzijn rondom de toekomst en het milieu.

Deze week keek ik naar mijn jongste spruit, kleine Jesse van 3,5 jaar oud, die had besloten om piloot te worden van een groot vliegtuig, want dan kon hij papa naar vakantie brengen. Deze logica en pragmatische manier van denken vind ik geweldig! Maar toen bedacht ik me, vliegen we dan nog? In welke wereld leef jij straks als je groot bent? Ineens bedacht ik dat wat voor mij in mijn jeugd zo vanzelfsprekend leek, voor hem heel anders zal zijn. Technologie, gedrag van mensen… alles verandert in een rap tempo. De toekomst voor hem lijkt veel moeilijker te voorspellen dan voor mij destijds.

We hebben in de afgelopen 10 jaar bij IT Test Talents veel nieuwe experttjes mogen verwelkomen. Deze toekomstige toppers gunnen we natuurlijk ook een wereld waarin ze onbezorgd kunnen werken, leren, leven en genieten. Het heeft ons getriggerd om na te denken over wat we vanuit IT Test Talents kunnen doen om hier een steentje aan bij te dragen.

Daarom zijn we super trots dat we per 1 september kunnen roepen dat IT Test Talents (QC) daadwerkelijk IT Test Talents CO2 Neutraal (QCN) gaat opereren!

Maar toen bedacht ik me, vliegen we dan nog? In welke wereld leef jij straks als je groot bent?
Arjo Miedema / IT Test Talentsconsult

Ook een CO2 neutrale tester inhuren? Of zelf CO2 neutrale expert worden?

Neem contact op met Arjo Miedema