icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij IT Infra Talents

Technisch specialisten van IT Infra Talents

Andarr

Diepgaande kennis van de techniek in combinatie met de communicatieve vaardigheden om deze kennis te delen met niet-technici: daaraan herken je de technisch specialisten van IT Infra Talents.

andarr
Rick van Lent /
Business Manager

Kennis en expertise

Een solide en veilige infrastructuur vormt het fundament van iedere effectieve ICT-oplossing. Daarom investeren wij voortdurend in de kennis en expertise van onze technisch specialisten op het gebied van infrastructurele technologie en beveiliging.

Kennisgebieden

Onze ervaring op dit gebied gaat bijna twintig jaar terug. In die tijd hebben we geleerd dat de beste ICT-oplossingen uit een mix van technologieën bestaat, waarin de ene technologie niet zonder de andere kan. We beperken ons daarom niet tot één of enkele technologieën, maar omarmen het ICT-spectrum zowel in de breedte als in de diepte.

Cloud-certificeringen

Cloud-technologie voegt een geheel nieuwe dimensie toe aan het domein van ICT-infrastructuur, met name op het gebied van veiligheid. Migratie naar een private, hybride of public cloud-oplossing is dan ook veel meer dan het afsluiten van een abonnement. Dankzij de expertise van onze technisch specialisten zijn bedrijven verzekerd van een veilige cloud-oplossing die nauw aansluit bij de wensen van hun organisatie.

Benieuwd wat de experts van IT Infra Talents voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op!